Es esmu ginekoloģe un es nekad dzīvē nedzemdēšu tieši dēļ šī iemesla

LeaTorsea ir akušiere – ginekoloģe. Viņa ir palīdzējusi un bijusi līdzās neskaitāmām grūtniecēm, taču viņai pašai ir stingrs viedoklis: viņa nekad nebūs stāvoklī un nedzemdēs.

Viņas vārdi ir nedaudz šokējoši, bet tie ir cieņas vērti. Ļaujam jums iepazīties ar Dr. Toresas vēstules tekstu.

Grūtniecība ir briesmīga pieredze. Vismaz tas ir tas, ko man saka dažas grūtnieces. Lielākā daļa no viņām ir mani pacienti. Es esmu akušiere -ginekoloģe un specializējos reproduktīvajā veselībā, tāpēc es labi apzinos, kāpēc grūtniecība ir īstas šausmas. Par laimi, man tam nav bijis jāiet cauri. Un es nekad nebūšu stāvoklī un nedzemdēšu!

Tas, ka daudzi cilvēki vēlas paciest sliktu dūšu katru rītu, cieš no hemoroīdiem un daudzām citām slimībām, mani pārsteidz līdz dvēseles dziļumiem.

Es patiesi nevaru saprast, kā cilvēki kam tādam piekrīt, un tāpēc es paprasīju vienai no savām pacientēm uzrakstīt pāris vārdus par grūtniecību. Viņa pateicās, ka visus šos mēnešus esmu par viņu rūpējusies, un piekrita uzrakstīt pāris rindiņas. Es tās citēju pilnībā:

“Ja nebūtu manas spēcīgās vēlmes pēc bērniem, es nekad tam nepiekristu. Es nevainoju nevienu, kurš izlemj nedzemdēt, jo grūtniecība – tas ir šausmīgi… Man vienmēr ir slikta dūša. Šī ir mana trešā grūtniecība, šobrīd esmu 37. nedēļā, bet mani joprojām moka nelabums. Un asaras. Tu raudi katru dienu bez iemesla. Kad nogursti no asarām, sāc dusmoties uz sevi un strīdēties ar vīru. Vienkārši tāpat vien. Lai būtu vēl viens iemesls paraudāt. Reizēm gadās, ka tev ir grūti elpot. Ir grūti pārvietoties pa māju. Viss sāp, un tev vienkārši gribas pārstāt eksistēt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru