Kāpēc sudrabs kļūst melns? Lieta tāda, ka sudrabs absorbē negatīvo

Sudrabs no seniem laikiem ir apveltīts ar maģiskām īpašībām. Tiek uzskatīts, ka tā var aizsargāt pret negatīvām ietekmēm un ļaunajiem gariem.

Sudrabs ir garīgās tīrības simbols, kas saistīts ar lūgšanu: ikonas, krusti un baznīcas piederumi visbiežāk tiek izgatavoti no sudraba. Tiek uzskatīts, ka sudraba zvani atgaiņā dēmonus.

Francijā pirms kāzu ceremonijas ierasts jaunlaulātajiem aplikt sudraba ķēdīti, lai izvairītos no burvestību ietekmes.

Arī tautas ticējumi apgalvo, ka tikai sudraba lodes var skart vampīrus, vilkačus, spokus, burvjus, raganas, milžus un cilvēkus, kuri ir apburti. Senos laikos sudraba trauki tika izmantoti ārstnieciskā ūdens sagatavošanai. Mākslīgais melnais sudrabs (sudrabs, fumigēts ar sēru) vienmēr ir kalpojis par talismanu, no tā izgatavoti trauki visu veidu eliksīru glabāšanai.

Sudrabsveicina cilvēka garīgo attīstību. Tas iznīcina un absorbē ārējo negatīvismu, tāpēc tas bieži tiek izmantots talismanos.

Kāpēc sudrabs kļūst tumšs:

Sudrabs paliek tumšs, ja tam ir saskare ar nevesela cilvēka ādu. Sudrabs var pateikt par nopietnu saslimšanu pat tad, kad cilvēks pats par to nenojauš.

Lieta tāda, ka sudrabs absorbē negatīvo. Tāpēc, ja sudrabs ātri paliek tumšs, tas var nozīmēt, ka daži negatīvi procesi notiek cilvēka ķermenī un ir pienācis laiks sākt diagnosticēt savu veselību un identificēt problēmas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru