Esi Skorpions? Uzzini, kura horoskopa zīme ir spējīga tavu dzīvi pārvērst ellē

Tērauds tiek rūdīts ar uguni un ūdeni, iegūstot citas īpašības un raksturlielumus. Cilvēks transformējas caur pārbaudījumiem un neveiksmēm, iegūstot dvēseles gudrību un diženumu.

Šis process ir izstiepts laikā un, lai īstenotu Visuma garīgos likumus, ir nepieciešama visa dzīve, un ne visiem izdodas to izdarīt vienā iemiesojumā.

Ceļā uz pilnību mums vienmēr ir ceļveži. Tie ir ne tikai sargeņģeļi, bet arī cilvēki, ar kuriem mēs šajā pasaulē mijiedarbojamies. Mūsu skolotāju loma atvēlēta vecākiem, draugiem un pat tiem, kurus mēs uztveram kā ienaidniekus. Tajā vienmēr ir jēga, pat ja mēs to nesaprotam.

Zodiaka zvaigznājs, kurā esam dzimuši, sniedz mums to vai citu planētu aizstāvību, bet viena no četrām stihijām tiešā veidā ietekmē mūsu temperamentu un raksturu.

Cilvēki, kas dzimuši Skorpiona zīmē, ir ļoti mērķtiecīgi un spēcīgi. Ūdens stihija, ar savu mistisko un nevaldāmo spēku apvienojumā ar Marsu un Plutonu, apvelta šo zodiaka zīmi ar spēju pārvarēt visus šķēršļus, nepadoties, sastopoties ar grūtībām, atdzimt no pelniem.

Nevarētu teikt, ka liktenis viņus lutina, bet to, ka pārbauda –tas nu gan ir skaidrs. Zaudēt šiem cilvēki nepatīk, taču viņi zina, kā no katras kļūdas gūt mācību, skaidri saprotot, ka zaudējot vienu cīņu, vēlāk ir iespējams“uzvarēt karā”. Viņi izceļas no pūļa ar savu iekšējo gaismu, un spējielūkoties dvēselē, nekļūdīgi identificējot tos, ar kuriem viņi var izveidoties tuvas attiecības.

Kopš dzimšanas viņiem ir dota intuīcija un saikne ar savu augstāko “Es”, no kura viņi saņem padomus grūtos brīžos. Pravietiski sapņi un saikne ar viņpasauli šīs zīmes pārstāvju starpā nav nekas neparasts. Viņus var mīlēt vai ienīst, bet nevar izturēties vienaldzīgi – Skorpioniem ir pārāk spēcīga enerģija un iekšējais spēks. Šīs zīmes pārstāvji uzticasdraugiem, bet tā nepiedod nodevību. Un pat tad, ja Skorpions nesāks atriebties, iepriekšējo draudzību atgūt būs neiespējami.

Skorpionam ir gandrīz neiespējami atrast kopīgu valodu ar Lauvu, jo viņiem ir ļoti spēcīgi izteiktas stihijas. Vētraina kalnu straume ir tiešs drauds pat liesmai.

Lasi vēl: TOP5 alus kokteiļi, kas lieliski spirdzinās tveicīgās vasaras dienās. Izmēģini, tev noteikti patiks! Īpaši patiks līgo svinētājiem

Skorpions vingrināsies sarkasma demonstrācijā, ņirgājoties par patmīlīgo Lauvu, bet Lauva nostāsies aizsargpozīcijā un mēģinās iznīcināt ienaidnieku, izsaucot to uz cīņu. Bet, tā kā viņu spēki lielākoties ir līdzīgi,, cīņa var turpināties ļoti ilgi un uzplaiksnīt jebkura iemesla dēļ.Bet uzvarēt varēs tikai tas, kas izrādīs augstsirdību un gudrību.Pretējā gadījumā kritīs abi šajā kaujas laukā, veltīgi iztērējot spēkus un enerģiju.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru