[Ex] da Bass radio šova klubu tūre turpināsies Tukuma BABOON CLUB

Sestdien, 14.aprīlī populārā EHR radio šova Party Service ekskluzīvā klubu tūre ar dīdžeju [Ex] da Bass priekšgalā turpināsies Tukuma klubā BABOON CLUB. Tas būs sākums pēdējo trīs šī gada tūres pasākumu ciklam. Tukuma ballītes īpašais viesis būs vīdžejs Kosmoss, kurš piedāvās Tukumā vēl neredzētu video projekciju šovu.

„Ir sākusies PARTY SERVICE ON TOUR 2018 noslēdzošā – pēdējo trīs pasākumu fāze. Tas ir prātam neaptverami, cik neticami ātri skrien laiks. Vēl nesen likās, ka tik tikko tūri sākām, bet nu to jau ir jābeidz. Godīgi sakot, ir mazuma piegaršas sajūta, jo liekas, ka varētu vēl vismaz kādus 10 pasākumu aizvadīt – tieši ar tik labām sajūtām atceros iepriekšējos pasākumus, līdz šim īpaši izceļot Liepāju, Jēkabpilī un Limbažu novada Pāli.”

„Nu ir laiks Tukumam! BABOON CLUB jeb kā kādreiz tas saucās Baboon Bar – jau izsenis ir zināma kā ļoti mājīga un ar lielu rūpību būvēta izklaides vieta. Tur ir laipna uzņemšana, jaudīga skaņas sistēma, nopietna attieksme pret detaļām un viesu labsajūtu. Starp citu, tie, kuri mani pazīst ilgāku laiku atceras, ka savulaik savu roku šī kluba veidošanā pieliku arī es, nepilnu gadu šajā izklaides vietā darbojoties kā menedžeris. Tāpēc domāju, ka 14.aprīļa viens no pasākuma apmeklēšanas iemesliem no manas un tukumnieku puses varētu būtu arī pa ilgiem laikiem satikt vecos Tukuma, kā arī visas Zemgales puses draugus un paziņas, lai vēl reizi kopā izbaudītu kārtīgu ballīti – tādu, kādas tās bija laikā, kad tur strādāju!” visus ciemos aicina [Ex] da Bass.

Ballītes sākums plkst.23:00. Vakaru iesāks un noslēgs dīdžejs Alvis Still.

Lejupielādē EHR radio aplikāciju un klausies jauno kanālu Party Service On Tour.

Tūri atbalsta: Pioneer DJ, LuxTan, Uhh Design, Max Supreme, MuzPro un Skaties.lv.

Pievienot komentāru