Gada balvu logopēdijā iegūst Gundega Tomele

2018.gada 12.marts.

Informāciju sagatavoja Liepājas Universitātes galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Simona Laiveniece.

Latvijas Logopēdu asociācija ir izveidojusi jauku un noturīgu tradīciju katru gadu martā, atzīmējot Eiropas logopēdijas dienu, pasniegt Gada balvu logopēdijā. 9. martā Rīgā Gada balva 2017 tika pasniegta Liepājas Universitātes bakalaura studiju programmas “Logopēdija” direktorei, logopēdei Gundegai Tomelei.

Liepājas Universitātes lektore, logopēde Baiba Trinīte precizē: “Šis apbalvojums Gundegai Tomelei ir par aktīvu un apzinīgu darbību studiju procesā, kas prasa ne tikai sadarbību ar docētājiem, studentiem, viesdocētājiem, bet arī nerimtīgu studiju procesa pilnveides darbu mainīgajos un izaicinošajos apstākļos, par valodas korekcijas darbību mazajiem liepājniekiem, par nesavtīgu logopēda darbu skolā, pedagoģiski medicīniskajā komisijā un arī zinātnē, par izturību un izcilo piemēru līdzgaitniekiem.”

Sveicot Gada logopēdi Gundegu Tomeli, Liepājas Universitātes rektore Dace Markus atzina: “Pats galvenais – Jums ir ļoti labi studenti!” Savukārt studenti neslēpa, ka lepojas ar iespēju mācīties logopēdiju Liepājas Universitātē pie pasniedzējas Tomeles, kura atzīst: “Viena pati es nebūtu nekas, visi kopā mēs to paveicām! Es lepojos ar Jums un ar Liepāju, tāpēc joprojām esmu te. Esmu Liepājas universitātes absolvente un joprojām šeit strādāju, jo Liepāja ir vieta izaugsmei!”

Gundegu Tomeli balvai izvirzīja Liepājas Universitātes rektore, programmas mācībspēki un visu kursu studējošie.

Papildu informācija:

Simona Laiveniece

Liepājas Universitātes

galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste

29460034

Pievienot komentāru