Gadā ir viena diena, kad piepildās karstākā vēlēšanās un šī diena ir maijā – iegaumē datumu

2021. gadā būs viena īpaša diena, kad būs milzīgas izredzes uz vēlmju piepildīšanos. Un šāda diena notiks maijā. Šī būs pati maģiskākā maija diena.

Iegaumējiet šo datumu – 14.maijs. Šī diena būs pavisam drīz un ticējumi vēsta, ka šajā dienā no visas sirds izteiktās vēlēšanās piepildīsies līdz gada beigām. Saskaņā ar astroloģiskajiem aprēķiniem šīs dienas maģiskais efekts sāksies pulksten 05:31 un beigsies 15. maijā pulksten 6:05 pēc Latvijas laika.

Lai piepildītu lolotās vēlmes, 14. maijā nevajadzētu skumt, domāt par kaut ko tādu, kas kaitēs citiem, gulēt ilgi un iesaistīties parādos vai kredītsaistībās. Tuvojoties šim datumam ieteicams sastādīt savu vēlēšanās sarakstu un plānus, kurus vēlies nākotnē īstenot. Neaizmirstiet pierakstīt savas domas par nākotni burtnīcā. Saraksts jāsastāda pašreizējā laikā un konkrētam periodam (mēnesim, gadam utt.).

Lasi vēl: Tavs temperaments un alkohols: izvēlies savu iecienītāko spirtoto dzērienu un uzzināsi kaut ko jaunu par sevi!

Lai tava vēlēšanās piepildītos, ir svarīgi ievērot formulējumu (kodolīgi un pēc iespējas konkrētāk izteikties), tam ticēt un pašam uzņemties iniciatīvu. Visums palīdz tiem, kuri ir pieraduši cīnīties par laimi, piepildīt viņu vēlmes. Visumam nepatīk slinki cilvēki. Turklāt Visums labāk nekā pats cilvēks zina, kas viņam patiesībā ir vajadzīgs un kas viņam ir noderīgs. Ja vēlēšanās nepiepildījās, tad, iespējams, augstākie spēki aizsargā cilvēku no nepareizām izvēlēm.

Visums dzirdēs un palīdzēs iecerētajam piepildīties. Nepieciešams izslēgt negācijas, nelietot vārdu “iespējams” un “ne”. Obligāti nepieciešams vizualizēt izteikto vēlmi ar sīkākām detaļām. Galvenais noteikums ir tāds, ka vēlmei jābūt patiešām svarīgai un nesavtīgai. Rūpīgi apdomā kas tev ir vajadzīgs.

COMMENTS

Pievienot komentāru