Gandrīz visas pieļauj šo kļūdu, lietojot sauso šampūnu: triki, kuri pasargās jūs no baltiem plankumiem uz jūsu matiem

Mēs runājam par neveiksmīgu kļūdu, ko gandrīz visas sievietes pieļauj, lietojot sauso šampūnu.

Sausais šampūns ir lielisks ekspresprodukts, kas palīdz ātri atsvaidzināt matus un piešķirt tiem dabisku apjomu. Viena problēma: mati pēc skaistumkopšanas līdzekļa joprojām neizskatās perfekti tīri un tiks pārklāti ar baltiem putekļiem – mazām tā paša šampūna daļiņām.

Ja esat iepazinies ar šo problēmu un uzskatāt, ka baltā matu ziedēšana ir piespiedu maksājums par nelaikā izmazgātām cirtām, mēs steidzamies kliedēt šo nepareizo priekšstatu. Sausā šampūna paliekas uz jūsu matiem ir tikai zīme, ka jūs to lietojat nepareizi.

 

Par laimi, kļūdu ir viegli novērst. Pietiek stingri ievērot noteikumus par līdzekļu pielietošanu cirtām, un tad tas darbosies 100%. Pirmkārt, šampūnu vajadzētu izsmidzināt uz saknēm un matiem 15-20 centimetru attālumā, īsi nospiežot vārstu.

Lasi vēl: Tas patīkami smaržo cilvēkiem, bet skudras mūk prom no šīs smakas

Vai tā tu to dari? Tad atcerieties vēl vienu noteikumu, kas vairumam meiteņu pietrūkst. Pēc šampūna uzklāšanas uz saknēm un matiem jums vajadzētu pagaidīt 3-5 minūtes, nevis nekavējoties sākt ķemmēt, kā to dara daudzas.

Ar šo laiku pietiks, lai šampūna absorbējošās daļiņas uzsūktu no galvas visus taukus un citus netīrumus. Jums būs tikai jāizķemmē cirtas: šajā gadījumā nebūs neglīta, balta pārklājuma!

 

COMMENTS

Pievienot komentāru