Nekādā gadījumā nedariet šo kapsētās apmeklējot savu aizgājušos tuviniekus

Reliģijai un reliģiskajām praksēm ir liela nozīme daudzu cilvēku dzīvē. Viena no šīm ceremonijām ir piemiņas pasākumi, kas kristietībā tiek rīkoti, lai lūgtu par mirušajiem tuviniekiem. Piemiņas laikā pulcējas tuvinieki un draugi, lai pieminētu šīs pasaules atstājušos un godinātu un mīlētu aizgājējus. 

Kapsēta ir vieta, kur mirušie atrod savu pēdējo atdusas vietu, tai ir īpaša nozīme un simbolika daudzām kultūrām un reliģijām. Šajā sakarā ir noteiktas uzvedības normas un zīmes, kas palīdz saglabāt cieņu pret šādu svētu vietu.

Šodienas publikācijā apskatīsim, ko šeit nevar darīt, kāpēc šī vieta ir patiesi svēta, kā pareizi sagatavoties tās apmeklējumam, kādas zīmes pastāv kristietībā, kāpēc tām ir jāseko un kā izvairīties no nepatīkamām sekām. Nekavēsimies un sāksim!

 

Ko nevar teikt kapsētā?

Pirmkārt, izvairieties no skaļām sarunām un trokšņa. Atcerieties, ka kapsēta ir miera un pārdomu vieta. Centieties to nepārkāpt un cieniet citu apmeklētāju jūtas.

Tāpat neatstājiet atkritumus un priekšmetus, kas var traucēt vispārējo kārtību. Paņemiet līdzi visu, ko atvedāt, un izmetiet atkritumus atbilstošajos konteineros. Pretējā gadījumā tas tiek uzskatīts par mirušo pēdējās atdusas vietas apgānīšanu.

 

Kapsētā nav ieteicams smēķēt, pat ja redzat, ka citi cilvēki to dara. Neaiztieciet kapus, pieminekļus vai citas pēcnāves celtnes. Katrs no tiem satur mirušo negatīvo enerģiju, ko var nodot parastajiem cilvēkiem. Tādā gadījumā ikdienā sāksi saskarties ar slimībām, neveiksmēm un vienkārši nepatīkamām situācijām.

Lasi vēl: Gandrīz visas pieļauj šo kļūdu, lietojot sauso šampūnu: triki, kuri pasargās jūs no baltiem plankumiem uz jūsu matiem

Kapsētas apmeklējums prasa īpašu cieņu un uzmanību šīs vietas svētumam. Visbeidzot, uz kapsētu nevajadzētu vest bērnus, kas jaunāki par 12 gadiem, jo ​​tiek uzskatīts, ka viņi vēl nav zaudējuši saikni ar pēcnāves dzīvi un var redzēt mirušo dvēseles. Maz ticams, ka šāds kontakts bērnam dos labumu..

COMMENTS

Pievienot komentāru