Grēks nezināt, ar ko sievietes ar lielu dupsi ir īpašas. Gan sievietēm, gan vīriešiem prieks!

Jo vairāk tauku rezerves ir grūtniecēm, pēc ekspertu domām, jo ​​lielākas izredzes uz bērna izdzīvošanai un viņam iegūt augstu intelektu. Tas ir tāpēc, ka taukos ir daudz barības vielu, kurām ir nozīme bērnu attīstībā.

Pēc ārstu domām, “mātes tauciņiem kājās un sēžamvietā ir sava loma bērna smadzeņu veidošanai. Zīdaiņa nervu sistēmas veidošanai ir nepieciešams daudz tauku, un tauki šajās vietās ir bagātināti ar dokozaheksaēnskābi, kas ir īpaši svarīga cilvēka smadzeņu sastāvdaļa. ”

“Tas vienmēr ir bijis noslēpums un par to reti runā,” piebilst ārsti, “Ir pat ļoti labi ja sievietei ir tauciņu rezerves. Zīdītājiem un primātiem parasti ir no pieciem līdz desmit procentiem ķermeņa tauku, bet sievietes Homo sapience ķermeņa tauku krājumi var sasniegt 3 procentus. Viss izskatās tā, it kā evolūcijas procesā daba pirms bērna piedzimšanas būtu īpaši uzkrājusi sievietē šos taukus, lai tā spētu dzemdēt vieglāk.”

Lasi vēl: Izvēlies durvis, kuras tevi piesaista un saņem pareģojumu tuvākajam mēnesim

Velti cilvēki bieži nosoda apaļīgas dāmas, jo tieši viņām pateicoties savam formīgajam ķermenim ir vieglāk dzemdēt bērnus. Bērniem piedzimstot, viņi būs ļoti intelektuāli. Tas pamanāms būs jau mazotnē. Ir pierādīts, ka arī vīrieši labāk izvēlas apaļīgās sievietes. Un kā jūs uzskatāt?

Avots: maxpark

COMMENTS

Pievienot komentāru