Vanga savulaik esot atklājusi patiesību par nāvi un pēcnāves dzīvi – viņas teiktais iespaidos arī tevi

Kad cilvēks kļūst nemirstīgs: Vangai ir savs viedoklis par nāvi, par pēcnāves dzīvi un par nemateriālu, nemirstīgu cilvēka daļiņu.

Bulgārijas gaišreģe spēja daudz ko pareģot par dažādiem notikumiem vai par konkrētu cilvēku. Bet Vanga arī runāja ar cilvēkiem par kaut ko citu – piemēram, kas ir nāve un pēcnāves dzīve.

 

Kādu cilvēka daļu Vanga sauca par nemirstīgu

Daudzi cilvēki devās pie gaišreģes, cerot uzzināt visu par viņu dvēseles nemirstību pēc fiziskā ķermeņa nomiršanas. Cilvēki uzticējās Vangai un viņas pareģojumiem, uzskatot, ka viņa sazinās ar pašu Dievu un saprot, par ko runā mirušo cilvēku dvēseles.

Prognozēs vai pareģojumos attiecībā uz pasaules galu Vanga neko daudz nestāstīja. Bet nāves un pēcnāves tēma no redzētāja lūpām izklausījās ļoti interesanta. Viņa teica, ka pēc nāves cilvēkam būs ne tikai ķermenis, un viss pārējais: domas, jūtas utt. Nekas nekur nepazudīs.

Lasi vēl: Pravietiskie sapņi: Ja naktī uz 8.jūniju sapnī redzēsi šo mistisko būtni, tad šim sapnim ir liela nozīme tavā dzīvē

Par šo neredzamo un nemateriālo daļiņu gaišreģe runāja kā nemirstīgu. Bija skaidrs, ka mēs runājam par cilvēka dvēseli, kuru Vanga nosauca par katra cilvēka nemateriālo daļiņu. Pēc redzētājas domām, ķermeņa nāve noved pie tā, ka dvēsele to pamet.

Bet viņa atgriezīsies uz Zemes, kad pienāks iemiesošanās laiks jaunā ķermenī, un šis process nebūt nav tik vienkāršs, kā kāds varētu domāt. To sauc par evolūciju, kad katrs nākamais iemiesojums izrādās sarežģītāks un attīstītāks.

 

Kas varētu būt nākamais dvēseles iemiesojums pēc ķermeņa nāves

Pirmkārt, piemēram, var būt kukainis, pēc tam dzīvnieks un pēc tam cilvēks. Un neatkarīgi no tā, cik reizes dvēsele ir iemiesojusies šajā vai citā ķermenī, tā nekad nemirst un nedzīvo mūžīgi.

Lielākā daļa cilvēku neatceras savus pagātnes iemiesojumus, taču joprojām saglabās lielāko daļu savu pieķeršanos un sajūtu. Tā kā Visums vēlējās, lai šī vai tā dvēsele nonāktu pasaulē, tā iegūst nemirstību. Nāve prasīs tikai vienu ķermeni, vienu dzīvību, bet pēc tam dvēselei būs jauns ķermenis un jauna dzīve, un, kā jebkura dzīva būtne vēlētos domāt, – laimīgāka nekā iepriekšējā.

Bulgārijas gaišreģes pareģojumos ir daudz sakritību ar budistu ticības uzskatiem un viņu ticību dvēseles reinkarnācijai, pie kuras ved nāve. Saskaņā ar budistu mācībām nāve noved pie tā, ka, atmetot vienu apvalku, dvēsele iegūst citu.

Bet kāda veida apvalks tas būs atkarīgs no iepriekšējās dvēseles iemiesošanās. Un tas, kurš ir izdarījis daudz ļauna, pēc nāves var iemiesoties nevis laimīgāka cilvēka ķermenī, bet kaut kādā dzīvniekā vai pat vispār – augā. Saskaņā ar kristīgo reliģiju tiek uzskatīts, ka augs, kaut arī dzīvs organisms, ir bez dvēseles.

 

Pēc Vangas domām vai tu būsi laimīgs jaunā veidolā atkarīgs no paša cilvēka

Cilvēkam nav iespējams dzīvot bez ticības – būtu skumji pieņemt, ka līdz ar nāvi viss beidzas un nenāk “nekas”. To vienkārši nav iespējams iedomāties. Ir daudz vieglāk un priecīgāk dzīvot, zinot par savas dvēseles nemirstību, un šī ir ticība, pie kuras pieturas kristieši un daudzas citas reliģijas. Ēģiptieši gāja tālāk šajā jautājumā un sāka gatavoties pārejai uz garu pasauli ilgi pirms savas nāves.

Vanga paskaidroja, ka ticība Augstākajiem spēkiem bieži nonāk neticīgā personā, kad notiek kāds sociālais satricinājums. Cilvēks pēkšņi kļūst laipns acu priekšā, sāk ar mīlestību izturēties pret kaimiņiem un apkārtējo floru un faunu. Un tāpēc, ka tagad viņš vēlas pierādīt tiem pašiem Augstākajiem spēkiem (kopš tādi pastāv), ka ir viņu žēlastības vērts.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru