Pravietiskie sapņi: Ja naktī uz 8.jūniju sapnī redzēsi šo mistisko būtni, tad šim sapnim ir liela nozīme tavā dzīvē

Jau no senseniem laikiem sapņus uz noteiktiem datumiem sauca par pravietiskiem, cilvēki tiem piešķīra īpašu svētu nozīmi. Vien no datumiem ir arī – 8.jūnijs.

Daži teologi vienlaikus uzstāja, ka sapņiem vispār nevajadzētu piešķirt īpašu nozīmi. Tikmēr bija pretējs viedoklis, ka daži no sapņiem ir sūtīti cilvēkam no Visuma un ar konkrētu mērķi.

Tajā pašā laikā ir svarīgi spēt tos atšķirt no citiem. Piemēram, sapņus, kas veicina labus darbus, sūta Tas Kungs, un, gluži pretēji, tie, kas veicina grēcīgus darbus, nāk no Velna.

Patiešām, sapnī Visums var tuvoties cilvēkam, bet gan ar mīklām un simboliem. Par īpaši svarīgiem tika uzskatīti sapņi uz konkrētiem datumiem. Tuvākais datums šobrīd ir gaidāms 8.jūnijs.

Naktī uz 8.jūniju ir svarīgi atcerēties jebkuru sapņa detaļu jo īpaši ja tajā figurē mistiskā būtne. Kura ir šī mistiskā būtne, noskaidrosi lasot tālāk.

Lasi vēl: Svētdien bijām kristībās. Nekādi nespēju pārstāt domāt par eksotisko vārdu, kādu vecāki deva meitiņai

Šajā naktī visi sapņi tiek sūtīti konkrētam cilvēkam ar mērķi. Iespējams tu esi strupceļā un šis sapnis tev rādīs, kuru ceļu izvēlēties. Iespējams tu esi smagas izvēles priekšā un Visums tev palīdzēs saprast pareizo izvēli. Ja pats nespēj izprast savu šīs nakts sapni, tad ņem talkā Sapņu tulku, kurš tev palīdzēs saprast vēstījumu.

Ko nozīmē šajā naktī redzēt nāru sapnī

Ja tu sapnī redzi nāru, kas sēž uz akmens – reālajā dzīvē tu dzenies pēc pretējā dzimuma pārstāvjiem, kas jau kļuvusi par sava veida spēli tavā dzīvē. Tev vajadzētu beigt dzīties pakaļ šim cilvēkam. Jo tu tajā pašā laikā neievēro kādu cilvēku, kas atrodas tev pavisam blakus un uzticīgi mīl tevi.

Redzēt sapnī nāru – vajag vairāk uzturēties dabā, īpaši pie ūdens. Ūdens tevi sauc. Tavam organismam pietrūkst mitruma un dabas elementu. Dodies atpūsties kopā ar ģimeni dabā.

COMMENTS

Pievienot komentāru