Igauņi pērk biļetes un brauc pēc uzvaras

Svētdien, 19. augustā, ilgi gaidītajā “gadsimta cīņā” “Arēnā Rīga” Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā tiksies Latvijas un Igaunijas volejbolisti. Mūsu ziemeļu kaimiņi apsolījuši nokrāsot tribīnes Igaunijas karoga krāsās un jau iegādājušies apmēram divus tūkstošus biļešu.

Kaimiņvalstu cīņas vienmēr ir izraisījušas pastiprinātu uzmanību. Šoreiz iemeslu ir vēl vairāk. Pirmkārt, Latvijas un Igaunijas volejbolisti netiksies draudzības spēlē, bet stīvēsies uz oficiālas laipas – par iekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīrā. Otrkārt, Latvijas izlasi vada igauņu speciālists Avo Kēls, kurš pats gandrīz 10 gadus ir vadījis Igaunijas valstsvienību.

Pirmā spēle grupā, kurā ir Latvija, Igaunija un Izraēla, notika vakar, un tajā Izraēla savā laukumā ar 3:0 Latvijas vilkus pieveica. Lai pagarinātu cerības uz dalību finālturnīrā līdz janvārim, Latvijai svētdien tiešām būs “gadsimta cīņa” – jāuzvar. Mūsu ziemeļu kaimiņiem tā būs pirmā cīņa grupā, un viņu līdzjutēji alks redzēt savu mīluļu uzvaru. Klātienē. Tieši pēdējās dienās igauņiem pārdoto biļešu skaits strauji palielinājies, sasniedzot divus tūkstošus.

Favorīti būs igauņi, taču jācer, ka savu sliktāko spēli šajā kvalifikācijas ciklā (un Izraēla – labāko) Latvija jau ir aizvadījusi. Turklāt kaimiņu cīņai volejbolisti nav papildus jāmotivē.

Biļetes spēlei “Arēnā Rīga” var iegādāties internetā: https://tickets.oxynade.com/?lang=lv&distributionId=165861&eventId=343187 . Ja biļetes vēl būs palikušas (brīvbiļetes būs arī visiem jauniešu vasaras spēļu finālsacensību volejbolā “Kinder Volley Fest” dalībniekiem), tās varēs nopirkt arī svētdien pirms spēles “Arēnā Rīga”.

Kādās krāsās būs tribīnes svētdien? Un kas uzvarēs 19. augustā „Arēnā Rīga” – Avo Kēls un Latvijas vilki vai Igaunijas valstsvienība?

Pievienot komentāru