Īpaši vārdi Vecgada vakaram: mīlestības, naudas, laimes un veiksmes piesaistīšanai 2020. gadā

Jums būs nepieciešami maģiski rituāli mīlestības vainagam: savvaļas ziedu vainags (šodien to pat var iegādāties vai pasūtīt ziedu veikalā pat ziemā), sarkans pavediens, svētītais ūdens, papīrs, zīmulis. Ja jūs jau esat izlēmis par savu mīļoto un nezināt, kā tuvināt savstarpējas laimes brīdi, tad šīs burvestības procesā sakiet: Dieva kalps (vārds). Tiem, kas tikai vēlas satikt savu dvēseles palīgu, buramvārdi tiek sacīti bez konkrētas personas vārda.

Nolieciet vainagu uz galda, centrā ielieciet iedegtu sarkanu sveci. Skatoties uz viņu, sakiet šādi: “Vainags meitenei, kā gredzens laulībai! Apaļš kā saule, skaists kā dzīve, vēlams kā mīlestība! Kā jaunu vainagu uzliek galvā, tā debesu spēki mani paņems pie rokām, nogādās mīļotā sānos!

Mani vārdi, lai tie būtu spēcīgi; mīlestības dēļ – mani vārdi būs izturīgi. ” Pēc tammeitenei jāuzliek vainags uz galvas un jāsaka vēlreiz, un trešo reizi arī ar sveci centrā. Vainags jātur līdz tikšanās brīdim ar mīļoto, pēc tam, gaidot pavasari, iemetiet to tekošā ūdenī (upē vai straumē).

Lai apprecētos, arī ir atsevišķi buramvārdi. Šim vajadzēs zelta vai sarkanu sveci, divus kāzu gredzenus (jūs varat izgatavot mājās no folija, tie var būt dekoratīvi), svētīto ūdeni, sarkanu diegu, papīra gabalu, kokogli, pildspalvu, sarkanu tinti. Svece ir jāaizdedzina. Jāsasien divi gredzeni ar sarkanu diegu un jānoliek sev priekšā pie baznīcas ūdens.Uz papīra uzrakstiet un izlasiet šādus vārdus:

Lasi vēl: Neiespējami strādāt ar viņiem! Piecas zodiaka zīmes, kas visus tracina darbā

“Sauktais, nāc pie manis uz balta zirga, pie sevis sauc, iedod man laulības gredzenu!To, kas ir uzrakstīts ar pildspalvu, nevar salauzt ar cirvi, sadedzināt ar liesmu, ne arī melnināt ar oglēm! Mani vārdi ir spēcīgi, mani vārdi ir mūžīgi! ” Tad salociet zīmīti un, sasienot to ar sarkanu pavedienu, nolieciet to blakus aizdegtai svecei.

Koncentrējieties uz kāzu gredzeniem, sakot: “Sauktais nāc, apprecēt aicini”, tieši septiņas reizes pa septiņi atkārto šos vārdus. Tad sadedziniet piezīmi un apēdiet nedaudz pelnu, kas mazgāti ar svētu ūdeni. Viss, kas paliek pāri, paslēpiet no svešo acīm.

Avots:

new

COMMENTS

Pievienot komentāru