Īpaši vārdi Vecgada vakaram: mīlestības, naudas, laimes un veiksmes piesaistīšanai 2020. gadā

Sagaidot Jauno gadu, jums ir unikāla iespēja ne tikai ieskatīties savā nākotnē, bet pat to viegli izmainīt. Piemēram, ja šajā gadā nepietika nauda, vai vēl arvien nesatikāt savu otru pusīti, ir iespējams šo situāciju mainīt.

Vecgada vakars ir maģisks laiks, lai piepildītos kvēlākās vēlēšanās, lai sāktos lielas pārmaiņas dzīvē. Bet, lai vēlēšanās piepildītos, jums palīdzēs seni buramvārdi.

Protams, burvestība īstenosies ievērojot noteiktus noteikumus, kas ir visnotaļ izpildāmi. Pirmkārt, jums ir stipri jātic brīnumam, bet, otrkārt, nekad tos neizmantojiet, lai īstenotu ļaunus nolūkus.

Kā piesaistīt mājai naudu un bagātību?

Eksistē daudz buramvārdu un rituālu Vecajā gadā, lai piesaistītu naudu. Mēs piedāvājam pašus efektīvākos. Jums vajadzēs zaļu sveci un sarkanas krāsas auduma gabaliņu. Vakarā jābūt izmazgātam visam mājoklim, īpaši stūriem. Jāiztīra skapji, jāatbrīvojas no nevajadzīgiem krāmiem, jo nauda mīl  telpu un gaisīgumu.

Aizdedzinot sveci, jāsaka šādi vārdi: “Debesu liesma, dievišķā liesma, attīri manu māju no visa ļaunuma: no apvainojumiem, no nikna naida, no melnas skaudības, no sliktām vēlmēm.

Lai manas mājas dvēsele būtu tik tīra kā mājas stūri, kā mājas sienas. Lai mans mājoklis būtu gatavs pieņemt neizsakāmo bagātību, kas jau tagad plūst manā dzīvē. Mani vārdi ir viegli, mani vārdi ir spēcīgi! ” Procedūra jāatkārto trīs reizes, pēc tam aptiniet sveci sarkanajā lupatiņā un ielieciet skapī līdz nākamajam Vecā gada vakaram.

Buramvārdi mīlestībai

Mīlestība ir skaistākā sajūta uz zemes. Mīlestība nepieciešama visiem: lieliem un maziem. Dažiem cilvēkiem, it īpaši meitenēm, laulība ir galvenais dzīves mērķis. Tāpēc viņas tik bieži pievēršas maģiskām burvestībām, kuru spēcīgie vārdi palīdz mīlas jautājumos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru