Ja tavā vārdā ir šie burti, tu esi laimīgs cilvēks. Uzzini, vai esi Visuma mīlulis!

 

Šeit es runāšu par trim burtiem – ja tavā vārdā ir vismaz viens no tiem, tas paredz ļoti laimīgu likteni, bet, ja cilvēka vārdā ir visi trīs burti, tas nozīmē, ka viņš ir Visuma mīlulis –  šādam indivīdien būs viegla un ļoti priecīga dzīve;  nebūs problēmas ar naudu, veiksmi un personīgo laimi.

 

Mūsu vārdam ir sakrāla nozīme, katrs burts enerģētiskajā plānā nes savu nozīmi ar dziļu jēgu un rada noteiktu vibrāciju. Austrumos bērniem joprojām dod vārdus, kas skan pēc laimes, labklājības, bagātības un mīlestības –  tieši šiem cilvēkiem ir laimīgāks un vieglāks liktenis.

 

Turklāt es arī personīgi zinu daudzus stāstus par to, kā ir pavērsies cilvēka liktenis, mainot esošo vārdu uz citu. Kāpēc tas tā notika? Mainot vārdu, mainās vibrācijas ap cilvēku, kā rezultātā mainās dzīves virziens, apstākļi, cilvēki. Tāda cilvēka pasaule ir pilnībā apgriezta kājām gaisā.

 

Katrs burts ietekmē cilvēka likteni, bet es runāšu par tiem, kas nes veiksmi, labklājību un laimi. Ir trīs no tiem:

 

Burts E. Šis burts rada ļoti harmoniskas vibrācijas, tas māca baudīt dzīvi un nelokāmi pieņemt likteņa sitienus, būt optimistam un nezaudēt ticību sev. Šis burts palīdz cilvēkam piesaistīt savā dzīvē to, ko viņš vēlas. Šī burta spēcīgākā pozīcija ir 1., 2., 3. un 7. vieta vārdā.

 

Burts O. Šis ir harmonijas un integritātes burts, šā burta vibrācijas ir ļoti spēcīgas, tās piesaista veiksmi un labklājību cilvēka dzīvē visās jomās. Burts O ir labklājības simbols, nereti starp cilvēkiem, kuru vārdā ir burts O, ir veiksmīgi uzņēmēji, kuri spēj radīt labumu citiem cilvēkiem. Šādiem ļaudīm vienmēr ir labklājība mājās, viņiem blakus ir silti un labi. Ja vārdā ir vairāki burti O, tad vibrācijas pastiprinās. Spēcīgas pozīcijas ir tad, ja burta pozīcijai ir 1. un 4. vieta vārdā.

 

Burts T. Līdzsvara un stingrības simbols. Cilvēki, kuru vārdā ir šis burts, ir ļoti talantīgi un apņēmīgi, viņi zina, kā sasniegt to, ko vēlas. Ļoti bieži tiem, kuru vārdā ir šis burts, dzīvē ir grūtības, taču šādi periodi viņus tikai norūda un padara stiprākus. Viņiem nav viegls liktenis, taču viņi galu galā gūst panākumus.

Lasi vēl: Neticams atradums tieši pašā pagalma vidū – vai jūs redzat?

Ja tavā vārdā nav kāda no minētajiem burtiem, nebēdā, jo tu vari atklāt sev daudzas iespējas, pateicoties īpašajām praksēm, kuras vari atrast manā kanālā.

COMMENTS

Pievienot komentāru