Ja tavs dzimšanas gads beidzas ar 1, gaidi zelta karieti, bet, ja ar 6 vai 7 – gatavojies kāzām; Astroloģiskās prognozes 2019. gadam

Pūķis

Pūķi, kā arī aprīļa mēnesī dzimušiem, 2019. gadā būs mīlestības karaļi. Viņi atradīsiessimboliskās zvaigznes –  “Mīlestības burvība” – aizgādnībā. Visu gadu pūķi vienkārši spīdēs pretējā dzimuma acīs ar savu šarmu. Ļoti iespējams, ka šie cilvēki iegūs ne tikai virkni pielūdzēju, bet arī iepazīsies ar savu otro pusi, ar kuru viņi nolems saistīt savu likteni uz ilgu laiku.

Pūķiem arī naudas ziņā cūkas gads būs ļoti veiksmīgs. Lai šajā ziņā viss izdotos, viņi nedrīkst paļauties uz jauniem kontaktiem. Tā vietā var meklēt vecus kontaktus, kā arī aizsardzību pie radiniekiem un draugiem. Bet darbs „no rīta līdz krēslai” tomēr neļaus  pūķiem iegūt lielo peļņu, jo vietā šeit būs sakāmvārds “No darba taisnīgaisnevaruzbūvēt akmens kameras”. Tātad, algotajiem darbiniekiem ir jāatrod „elegants” veids kā gūt finanšu izaugsmi.

Čūska

Šīs zīmes pārstāvjus cūkas gadā sagaida lielas pārmaiņas. Pozitīvā ziņā – pārcelšanās uz jaunu dzīvesvietu, daudzi darījumu braucieni un ceļojumi. Negatīvie aspekti var būt saistīti ar apkārtējo cilvēku atbalsta trūkums, tiesiskiem konfliktiem un nelabvēlīgām izmaiņām darba un personiskajā dzīvē. Padoms visām “čūskām” – šogad neko nemainiet ne darbā, ne personiskajā dzīvē.

Nesāc jaunu biznesu, nepārej uz jaunu darbu un neļauj jaunām romantiskām aizraušanām satricināt laulības pamatus – tad tu varēsi tikai nožēlot par sekām. Bet, lai ceļotu, iesaistītos pašizglītībā un plānotu savu personīgo izaugsmi, čūskai šogad tiek sniegtastādas iespējas. Tā visa rezultāti būs ļoti noderīgi vēlāk žurkas gadā! Čūskām arī jāpievērš uzmanība savai veselībai. Tas īpaši attiecas uz slimību novēršanu tievajās zarnās, kā arī jāpievērš uzmanība sirds, asinsspiediena un asinsvadu problēmām. Šajā brīdī pareizais lēmums būs profilaktiskas konsultācijas ar ārstu un medicīniskās pārbaudes veikšana.

Zirgs

Zirgiem šogad būs ļoti grūti. Viņi tiks kārdināti parādīt, kas ir atbildīgais ģimenē un darbā, un bieži vien ļoti konfliktējošā veidā. Ienākumu ziņā gads nebūs labvēlīgs, tāpēc viņiem ir vēlams mēģināt saglabāt to, kas jau ir – darba vietu, naudas ietaupījumus, amatu. Bet romantiskās attiecībās viņi var būt ļoti veiksmīgi! Šogadu viņi atcerēsies kā kaislīgu romānu laiku, un īpaši mīlestības iedvesma piemeklēs vīriešus.

Brīvās sievietes, visticamāk, satiks savus vīrus, īpaši rudens mēnešos. Taču, lai mainītu laulības dzīvi, 2019. gads ir ļoti nepiemērots zirgiem – ja jūs šķiraties, jūs ļoti ilgi varat palikt vieni paši. Tomēr Zirgus šajā gadā var piemeklēt arī veiksme – viņi var iegūt varu vai uzņemties vadošo pozīciju. Jebkurā gadījumā karjerā viņiem būs vieglāk virzīties uz priekšu nekā citos gados.

Kaza

Kazām, iespējams, galvenais vārds, raksturojot šo cūkas gadu, ir mierīgs. To raksturo stabilitāte un paredzamība, kā arī vadāmība. Kazas apzināti nostiprinās savu pozīciju jau sasniegtajā līmenī, lai saglabātu esošās mīlestības un laulības attiecības, nostiprinātu savu nostāju darbā. Šīs zīmes pārstāvjinodarbosies ar sportu, lai uzlabotu savu veselību un fizisko sagatavotību. Ar jebkādām izmaiņām ir vērts nogaidīt –Cūkas gadā debesis nesola veiksmi pārmaiņās.

Pērtiķis

Pērtiķiem cūkas gads būs milzīga radoša izrāviena gads, tāpat gads saistās talantu atklāšana un dinamiskām pārmaiņām. Zinātnisko, radošo un profesionālo profesiju pārstāvjiem ir iespēja spīdēt, kļūt slaveniem, kļūt sabiedrībā mīlētiem. Daudzi pērtiķi mainīs savu profesiju vai tikai darba vietu, mīlestības partneri, laulāto draugu vai dzīvesvietu. Tiesa, šīs izmaiņas var būt gan labvēlīgas, gan ne pārāk labas, bet šogad tās noteikti nebūs garlaicīgas.

Arī gados jauniem pērtiķiem gads saistās ar vairākiem nozīmīgiem notikumiem: kāds iemīlēsies vai nolems veidot ģimeni, kāds mainīs savu hobiju, sāks strādāt vai pabeigs mācības, izvēlēsies reliģiju vai politisko partiju … Tie pērtiķi, kuriem ir auto vadītāja apliecības, iespējams, iegādāsies vai nomainīs automašīnu, vai baudīs aizraujošu ceļojumu. Dažiem, pat ja viņi nevēlas, būs jādodas vai nu komandējumā, vai nāksies bieži braukāt pa pilsētu, lai strādātu vai apmeklētu radiniekus.

Gailis

Gaiļiem 2019. gads būs specializācijas gads. Runājot par romantiku un mīlestību, gads būs ļoti labs, bet ienākumu ziņā tas nebūs ļoti auglīgs un prasīs divkāršus centienus. Tātad, dārgie Gaiļi, ja vēlaties iepazīties ar romantisku partneri vai precēties, tad dariet to! Tiesa, tas izdosies tikai tad, ja jūs paši uzņemsieties iniciatīvu un rūpēsieties par savu otru pusīti – ja tu būsi pasīvs, fortūna neļaus tev sapņot par drošu un laimīgu personīgo dzīvi.

Bet finanšu un uzņēmējdarbības jomā, esi konservatīvs: neinvestē naudu jaunos projektos, nemaini darbavietas, neuzņemies riskus – rūpējies par to, kas tev jau ir. Rūpējies par savu kaklu, un plaušām, īpaši septembrī un oktobrī. Lai to izdarītu, ķīniešu ārsti iesaka visu gadu izmantot uzturā ķirbjus, kurkuma, ogas, siltu cūkgaļasvai tītaru zupu, un medu.

Lasi vēl: Jo vairāk laika pavadīsi ar mammu, jo ilgāk viņa dzīvos

Suns

“Mīlestība un greizsirdība” – tas raksturo tavas personiskās attiecībās šajā gadā. Būs daudz iespēju atrast laimīgu mīlestību un izveidot sekmīgu laulību. Bet cik daudz konkurentu vispirms būs jānovāc savā ceļā! Taču šogad suņi tiks uzlūkotipar uzticīgiem dzīvesbiedriem, , tāpēc sacensība viņiem beigsies ar izcilu balvu. Līdzīga situācija attīstīsies arī darba lietās. Jūs atradīsiet lieliskas tirgus nišas biznesā, bet to pašu izdarīs arī daudzi konkurenti. Kopumā gan suņiem biznesā veiksies, jo īpaši, ja tirgū ievedīsiet jaunus produktus vai pakalpojumus.

Tiem, kas veic algotu darbu, būs bieži gadījumi, kad jūsu kolēģi pieteiksies uz tādu pašu amatu un algu kā jūs. Tas palīdzēs izteikt savus novatoriskos priekšlikumus priekšniekiem un cels tavu pašapziņu – tas viss darbosies par labu tavam makam un sociālajam statusam. Tiesa, ķīniešu ārsti brīdina, ka šogad jums būs jārūpējas par savu veselību, jo īpaši liesu, smadzenēm, nervu sistēmu un tievo zarnu. Tāpēc labāk ir veikt profilaktiskas ārsta pārbaudes un ņemt vērā ieteikumus, lai stiprinātu ķermeni. Svarīgi nodarboties arī ar sportu, lai būtu ne tikai lieliskā formā, bet gūtu arī panākumus personīgajā dzīvē.

Cūka

Taču šī gada saimniecei šis laiks var būt sarežģīt. Var rasties neskaidrības attiecībās ar cilvēkiem – kolēģiem, radiniekiem, laulātajiem, bērniem. Var būt emocionāla satricinājumi, intrigas, tiesvedība. Bet nopietnām attiecībām gads solās būt liktenīgs – daudzām cūkām ir iespēja satikt lielu mīlestību, kas beigsies ar gredzeniem un kāzām. Attiecībā uz ienākumiem, darbu un uzņēmējdarbību gads būs pretējs – dinamisks un ienesīgs pavasaris un vasara un neproduktīvs rudens un ziemas.

Tāpēc, sākot no februāra un beidzot jūlijā, mēģiniet sasniegt pēc iespējas labākus rezultātu, un tad gada finanšu bilance būs vairāk nekā labvēlīga. Arī šis gads būs labvēlīgs kontaktiem ar varas iestādēm – droši mēģiniet virzīties uz augšu pa karjeras kāpnēm, sazinieties ar valsts iestādēm, lai saņemtu atbalstu,  jo jūs noteikti saņemsiet nepieciešamo palīdzību.

Avots:

interesno

Pievienot komentāru