Ja tavs dzimšanas gads beidzas ar 1, gaidi zelta karieti, bet, ja ar 6 vai 7 – gatavojies kāzām; Astroloģiskās prognozes 2019. gadam

Saskaņā ar klasisko ķīniešu kalendāru, zemes Cūkas gads iestāsies 2019. gada 5. februārī. Turklāt šajā gadā ir unikāla situācija – datumi pēc saules un mēness kalendāriem gandrīz sakrīt, atšķiroties tikai pa vienu dienu.

Tas ir debesu mājiens, ka gads solās būt liktenīgs un nākotni vēstošs – tas, ko cilvēki jutīs, arī piepildīsies reālajā dzīvē. Tāpēc ir tik svarīgi šajā gadā uzticēties savām iekšējām sajūtām, un tās pārbaudīt ar zīlēšanas un citām metodēm.

Lai gan gads solās būt mazāk sarežģīts un skarbāks nekā iepriekšējai Zemes suņa gads, tas joprojām būs ļoti mainīgs un dažkārt pretrunīgs. Cūkas gadījumā zeme ir varas, likuma un kārtības simbols, tāpēc ļoti iespējams, ka gaidāmi konflikti ar valsts iestādēm un publiska retorika pilsoņu interešu sadursmē.

Pati cūka ir ļoti ģimenisks dzīvnieks, sabiedrisks un tiecas uz materiālo labklājību, sāta sajūtu, komfortu mājā. Saskaņā ar ķīniešu ticējumiem, cūka iemieso ūdens elementu, kas ir atbildīgs par komunikāciju un attiecībām. Tāpēc jaunajā gadā ļoti daudzi varēs atrast jaunu dzīves partneri.

Tie, kas domāja, ka ir nelabojami vecpuiši, pēkšņi varētu vēlēties izveidot ģimeni. Bet darbaholiķiem pēkšņi var rasties ideja dzīvoklī veikt remontu, lai beidzot mājoklis būtu ērts un tīkams. Mājsaimnieces iegādāsies daudz skaistu un noderīgu lietu interjeram, bet viņu vīri labprāt sāks tam pelnīt naudu.

Tātad tās nozares, kas saņem ienākumus no ģimenes brīvdienu organizēšanas, remonta materiālu vai interjera priekšmetu tirdzniecības, gūs labu peļņu. Tāpat arī laulību aģentūras, dzimtsarakstu biroji, ģimenes psihologi, izjutīs klientu pieplūdumu. Turklāt cūkas saskaņā ar ķīniešu kalendāru, tiek uzskatītas par vienu no „dzīvniekiem- ceļotājiem”, kas simbolizē ceļošanu, pārvietošanos, kā arī vienkārši nozīmīgas dzīvesveida un perspektīvas izmaiņas.

Tādēļ daudziem cilvēkiem būs vēlme “redzēt tālas zemes” vai vienkārši nomainīt citu dzīvesvietu, mainīt darba vietu, uzvedību, tēlu utt. Tādas nozares kā tūrisms, transports un loģistika, ceļošanas biroji, karjeras konsultanti un treneri, sabiedrisko attiecību vadītāji u.c. līdzīgu nozaru pārstāvji noteikti nepaliks bez peļņas. Labs gads būs arī jūras transporta darbiniekiem un dzērienu ražotājiem. Finansiālā labklājība un dzīves līmeņa celšanās 2019. gadā gaida cilvēkus, kas dzimuši gados, kas beidzas ar numuru „2”.

Tomēr viņi saņems pārpilnību apmaiņā pret smagu darbu. Arī tie, kuri dzimuši gados, kas beidzas ar skaitļiem “4”, “5”, “8” un “9”, būs laimīgi finanšu ziņā – viņiem gads ir sagatavojis paaugstinājumu un līdz ar to arī algas paaugstinājumu. Labvēlīgs gads būs arī jauna biznesa izveidei. Negaidīti veiksmīgs gads finanšu ziņā gaidāms arī cilvēkiem, kuru dzimšanas gads beidzas ar ciparu „1”.

Galvenais ir pamanīt iespējas un ātri reaģēt uz vilinošajiem fortūnas piedāvājumiem. Un nav svarīgi vai tas ir laulības priekšlikums no gandrīz nezināmas un vēl neiemīlētas, bet ļoti bagātas personas, vai sena drauga piedāvājums vadīt ienesīgo uzņēmumu viņa ilgtermiņa biznesa brauciena laikā. Iegūt īpašu gudru, bagātu un slavenu cilvēku aizgādnību var cilvēku, kas dzimuši gados, kas beidzas ar cipariem “6” un “7”. Šiem cilvēkiem ir garantēta palīdzība visās dzīves situācijās. Un viņa gūs panākumus dažādās dzīves jomās, sākot no spēles un veiksmīgas laulības, un beidzot ar karjeras kāpumu vai labu veselību.

Žurka

Cūkas gads viņiem būs grūts, bet interesants. Pirmkārt, žurkas sagaida daudz romantiskas un jauni paziņas, no kuriem visnoderīgākie biznesa aprindās parādīsies aprīlī un augustā. Tā tas jo īpaši varētu būt cilvēkiem, kas dzimuši novembrī un janvārī. Tomēr viņiem ir jābūt piesardzīgiem, kad viņus pārsteidz jauni draugi un romantiskas kaislības – daudzi no sastaptajiem cilvēkiem izrādīsies neuzticami.  Tas jo īpaši attiecas uz decembrī dzimušajām žurkām. Nav nepieciešams steigties, lai šogad uzticētos jauniem draugiem kā mīlas, tā arī biznesa lietās. Ģimenē žurkām var kļūt aktīvāki partneri, bet biznesā konkurenti kļūs spēcīgi un elastīgi. Tāpēc žurkām ir jābūt uzmanīgām. Žurka ir ūdenszīme.

Žurkām jāuzmanās, ka šogad tādi orgāni kā nieres, urīnpūšļa, dzimumorgāni, sirds, tievās zarnas var kļūt neaizsargāti. Žurkām ir jārūpējas par savu veselību –jāēd silts ēdiens ar rūgtu un pikantu garšu, garšvielām, sarkanajiem dārzeņiem, liellopu gaļu un mājputniem. Taču jāizvairās no cūkgaļa un sāļa ēdien, nav ieteicami arī sēņu ēdini un aukstās uzkodas. Galvenais ieteikums, lai uzlabot veselību un vispārējo veiksmi šogad – žurkām ir ļoti svarīgi pēc iespējas biežāk būt saulē un veikt fiziskas kustības, pat ja tās ir vienkāršas pastaigas vai dejas nodarbības.

Vērsis

Ķīniešu horoskopā vērsis  ir ceļotāja zvaigzne. Tāpēc šajā gadā ir iespējams, ka vērsis vai nu dosies redzēt pasauli, vai arī kaut ko mainīs savā vidē: dzīvesvietu vai darba vietu. Bet visbiežāk Cūkas gadā vērsis vēlas nomainīt automašīnu –pret stilīgāku,ātrāku, ērtāku, respektablāku. Un tie šīs zīmes pārstāvji, kuriem vēl nav braukšanas apliecības, visticamāk, visticamāk dosies autoskolu virzienā.

Vērša personīgajā dzīvē cūkas gadā, ja viņi ir precējušies, reti notiek izmaiņas. Bet, ja vērsis vēl nav attiecībās, ir pilnībā iespējama veiksmīga, romantiska iepazīšanās ar pretējo dzimumu, kam ir labas izredzespāraugt īstā mīlestībā un pat laulībā. Tātad, dārgie Vērši, nepalaidiet garām mīlestības vēju, it īpaši 2019. gada septembrī, novembrī un decembrī!

Tīģeris

Fortūna sola vilinošus un daudzsološus mīlas stāstus visiem tīģeriem, ja viņi ir vieni, un ļoti veiksmīgu ģimenes dzīves periodu, ja viņi jau ir laulībā. Runājot par finanšu lietām un naudu, arī šajā ziņā gads būs ļoti daudzsološs – ir iespējama nopietnas labklājības līmeņa izmaiņas, kā arī sociālā statusa un ienākumu līmeņa pieaugums.

Tīģeriem galvenais neaizrauties ar pārmērīgu pieticību, nepieciešams rīkoties enerģiski un ātri, un veiksmes fortūna noteikti nepaies garām. Taisnība, viņu veselībai būs nepieciešama profilaktiska uzlabošana. Tas īpaši attiecas uz aknām un žultspūsli, kā arī asinsvadiem. Ķīniešu medicīna iesaka Tīģeriem patērēt vairāk griķu, granātābolu, jūras aļģes, sezamu un ķirbi, īpaši tā sēklas.

Trusis

2019.gads šiem cilvēkiem būs lielisku iespēji gads. Mīlestībā trušiem būs ļoti paveicies – ģimenes cilvēkiem laulības saites tikai nostiprināsies, bet vēl brīvās sirdis atradīs dvēseles radiniekus. Tas pats, bet ne tik izteikti gaidāms cilvēkiem, kas dzimuši jebkura gada martā.

Bet par savu personīgo laimi būs jācīnās ar daudziem konkurentiem vai arī būs jāpārvar negaidītas sociālās grūtības ceļā uz to. Jebkurā gadījumā truši būs uzvarētāji, šis gads sola viņiem labas peļņas iespējas. Tas jo īpaši attiecas uz tiem, kas nolemj sākt savu biznesu. Trušu veselība būs stabila, bet tuvinieku fiziskajam stāvoklim var būt nepieciešami finanšu ieguldījumi un garīgais spēks.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru