Ja tevi patstāvīgi vajā neveiksmes. Kā novērst ļaunas acs radītus bojājumus aurā?

Diemžēl mūsdienu pasaulē tādi sens jēdzieni kā ļauna acs un lāsti ir ļoti aktuāli. Ienaidnieki atrod visādus veidus, kā negatīvas lietas piesaistīt skaudības objektam.

Tautas maģijā ir daudz metožu lāstu un ļaunās acs noņemšanai. Bet pēc atbrīvošanās no ļaunās programmas ir ļoti svarīgi novērst visas tās sekas un piepildīt sevi ar pozitīvu enerģiju.

Kas ir lāsts vai ļauna acs?

Pieņemsim, ka jums ir trauks ar dzidru, dzidru šķidrumu. Un tad kāds tam pievieno pat vismazāko pilienu no netīrās un smirdošās purva vircas. Protams, viss ūdens pēc tam pasliktināsies un radīs nepatīkamu smaku.

Tas pats notiek ar cilvēka auru. Negatīva programma bloķē visus kanālus, caur kuriem tīrā enerģija nonāk ķermenī no Visuma un zemes. Visa cilvēka aura tiek inficējas ar lāsta negatīvo enerģiju.

Kas notiek pēc lāsta noņemšanas?

Ja cilvēkam tiek noņemts lāsts, to var salīdzināt ar speciālu tīrīšanas līdzekļu piepildīšanu traukā ar netīro ūdeni, un šie tīrīšanas līdzekļi noņem visus netīrumus molekulārā līmenī.

Pēc to efektīvas iedarbības ūdens atkal kļūs tīrs, bet tā daudzums būs daudz mazāks. Arī cilvēkam, kurš ir izgājis cauri procesam, lai noņemtu lāstu vai ļaunu aci, trūkst pozitīvas enerģijas.

Un kanāli, caur kuriem notiek saziņa ar ārējiem avotiem, uzreiz netiek atvērti. Nepieciešama auras atjaunošana.

Kā atjaunoties?

Tas faktiski nav tik grūti. Lai to izdarītu, pilnībā aizdzeniet negatīvās emocijas no savas dzīves.

Ja kāds jūs kaitina ar tenkām, tukšām sarunām, sūdzībām, pārmērīgu zinātkāri, jūtieties brīvi atteikties sazināties ar šādiem cilvēkiem. Tie ir sava veida enerģijas vampīri, tie traucēs atjaunot auru.

Lūgšana palīdz ātri atvērt saziņas kanālus ar augstākajām varām. Katru rītu pēc pamošanās lūdzieties, izdzeriet svētīto ūdeni un, ja iespējams, apmeklējiet dievkalpojumus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru