Ja tu mīli sievieti – lauvu, tad tev jārēķinās ar šo un nesaki, ka mēs tevi nebrīdinājām!

Lauva ir karaliene starp visām zodiaka zīmēm un visuma centrā. Tieši tāpēc sieviete – Lauva piesaista uzmanību, cieņu un kaisli.

Asprātīga, radoša un spēcīga, viņa no saviem draugiem sagaida tādu pašu īpašību kopumu un pieprasa ne mazāk kā to, ko, viņaprāt, viņa ir pelnījusi.

Šeit ir apkopotas dažas rakstura iezīmes, kas piemīt sievietei – Lauvai:

Viņa var būt spītīga

Jūs sakāt “spītīgs”, viņa saka “izlēmīgs”. Lauva ir uguns zīme, kas nozīmē, ka Lauva ir lepns cilvēks ar spēcīgas gribas raksturu. Sievietes – Lauvas tiecas pēc stabilitātes un nevēlas, ka viņai pretojas.

Protams, viņa ir gatava domstarpībām, taču pārliecinieties, vai jūs strīdaties par sīkumiem, vai arī viņa parādīs savas spīles.

Ja viņa ir apbēdināta, atvainojieties un dodiet viņai vietu, lai viņa varētu nomierināties pati. Tikai nesaki viņai: “Nomierinies”, viņa saskrāpēs tev seju pēc šādas frāzes.

Viņai ir liels ego

Un, neskatoties uz pārliecinošo izskatu, viņu var viegli ievainot. Lauva mīl, ka viņu apbrīno un slavē par viņas unikalitāti un radošumu, kas nozīmē, ka jums jācenšas viņu nomierināt ar uzslavām un atzīt viņas unikālo stilu.

Viņa ir rotaļīga un mīl ķircināt

Sievietes Lauvas ir jautras un vērīgas, viņām patīk izklaidēties, ķircināt un viņas liek smaidīt. Citiem vārdiem sakot, jums vajadzētu būt spējīgam saprast, pieņemt joku un apdomīgi pajokot atpakaļ, neaizskarot Lauvas jūtas.

Viņa redz tev cauri

Tāpēc nemēģiniet viņu pat piemānīt. Komplimenti darīs tev godu, bet viltus komplimenti atstās jūs bez glīta un gudra pavadoņa. Tā vietā veltiet laiku, lai patiesi apbrīnotu sievieti Lauvu un liktu viņai justies īpašai.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru