Mājiens vīriešiem: Kāda sieviete būs ideāli piemērota jūsu zodiaka zīmei

Auns

Ekspresīvais vīrietis Auns sapņo par kaislīgām, aizrautīgām attiecībām. Viņa ideālajai sievietei jābūt tikpat karstai, temperamentīgai, vienmēr ar spilgtu personību. Tipiski šīs zīmes pārstāvji mīlas attiecībās mīl medības un vajāšanu, tāpēc viņi novērtē dumpīgu un drosmīgu raksturu izvēlētajā sievietē. Galu galā, jo grūtāk būs iekarot sievietes mīlestību, jo vairāk Auns to novērtēs. Ja attiecībās plosās jūtu un kaislību virpulis, pāra ģimenes dzīve iegūs gaišumu, pilnību, spēku.

Ideāls Auns vīrieša pavadonis jāmeklē starp sievietēm-Lauvām, Skorpioniem, Dvīņiem.

Vērsis

Saprātīgs, mierīgs vīrietis Vērsis ir skaistuma, harmonijas, maiguma pazinējs. Viņa sapņu sieviete ir iemiesota sievišķībā, ar labām manierēm, augstu pašnovērtējumu un noteikti noslēpumaina un neatvairāma. Tajā pašā laikā Vērsis vērtē meitenē praktiskumu, taupīgumu, delikātumu, uzmanību. Ja viņš satiks savu ideālu, viņš parādīs neatlaidības un pacietības brīnumus, cenšoties iekarot viņas sirdi.

Vērsim piemērota izvēle atrodama starp Vēža, Jaunavas, Svaru zvaigznāju pārstāvēm.

Dvīņi

Daudzveidīgie Dvīņu vīrieši sievietēs galvenokārt vērtē nevis skaistumu, bet prātu, humora izjūtu un garīgo attīstību. Viņi vienmēr izvēlēsies meiteni, kas viņiem būs intelektuālais partneris: lai viņi ar viņu varētu apspriest politiku, kultūras ziņas un biznesa idejas. Dvīņiem patīk jautras, gaisīgas ​​sievietes, kas sliecas uz bagātiem piedzīvojumiem un aizraujas ar visu jauno. Lai meitene iekarotu šīs zīmes vīrieti, viņā obligāti jābūt “rozīnītei”, vēlams, ne vienai vien.

Nevainojama partnere gaida Dvīni zem Svaru, Strēlnieka, Ūdensvīra zīmes.

Vēzis

Apdomīgs un romantisks vīrietis – Vēzis savā izvēlētajā vēlas redzēt mīļu, pieticīgu, pašmāju sievieti, kura spēs viņu apņemt ar gandrīz mātes rūpēm. Viņam izmisīgi nepieciešama mīlestība, sapratne, līdzjūtība par viņa daudzām sūdzībām. Vēzis sapņo par emocionālu, laipnu meiteni, kura spēj dalīties ar viņa sentimentalitātes tieksmi. Viņai vajadzētu būt labai mājsaimniecei, uzmanīgai mātei, patiesai pavarda glabātājai.

Vēža vīriešiem vispiemērotākās sievietes ir: Vērsis, Jaunava, Mežāzis.

Lauva

Lepnais vīrietis-Lauva ir gatavs pie ideālas sievietes kājām nolikt visu pasauli. Bet vienīgiLauvu prasības ir ļoti augstas. Izvēlētajai ir jāatbilst viņa statusam: spīdēt ar skaistumu, inteliģenci, iekarot ar šarmu un nevainojamu izturēšanos sabiedrībā. Tomēr tajā pašā laikā meitenei nevajadzētu aizēnot pašu Lauvu, nemēģināt vadīt un nesapņot par līdztiesību. Ja viņam paveiksies satikt šādu sievieti, viņš centīsies viņu padarīt laimīgu. Apmaiņā tas prasīs nesavtīgu mīlestību, apbrīnu un komplimentus sev.

Lieliskas vīrieša Lauvas pavadones var būt sievietes Vērsis, Auns, Strēlnieks.

Jaunava

Pragmatiskie Jaunavas vīrieši perfektas sievietes izvēlei pieiet pamatīgi un izlēmīgi. Viņu prasību saraksts potenciālajai laulātajai partnerei ir ļoti plašs: viņai jābūt mierīgai, pacietīgai, atturīgai jūtu izpausmēs. Īpaši vīriešu kārtas Jaunavas novērtē spēju racionāli pārvaldīt naudu, praktizēt mājturību, garšīgi gatavot ēdienu un uzturēt tīrību mājā. Izvēlētās sievietes skaistumam netiek pievērsta liela uzmanība, jo šiem vīriešiem svarīga ir precizitāte un tīrība.

Jaunavas vīrietis var satikt savu ideālu starp sievietēm – Mežāžiem, Zivīm, Jaunavām.

Svari

Burvīgie Svaru vīrieši nevar pretoties sieviešu skaistumam. Bet viņiem ir svarīgi, lai viss sievietes iekšienē būtu harmonisks un ārēja pievilcība būtu apvienota ar emocionālu jūtīgumu un delikātumu. Svaru vīrieši dod priekšroku līdzsvarotām meitenēm, kurām nav noslieces uz agresīvām jūtu, konfliktu, greizsirdības izpausmēm. Svari vēlas redzēt mirdzošu sievieti, kura spēj labi ģērbties, cienīt sevi sabiedrībā. Turklāt ir vēlams, lai sieviete demonstrētu inteliģenci un humora izjūtu.

Šādas harmoniskas dāmas Svaru vīriešiem jāizvēlas starp sievietēm-Ūdensvīrs, Vēži, Strēlnieks.

Skorpions

Noslēpumainais Skorpiona vīrietis dod priekšroku retam skaistuma un seksualitātes apvienojumam ar lieliskiem garīgiem dotumiem. Ideālajai sievietei no viņa viedokļa būtu jāapvieno temperaments, juteklība, neparedzamība. Attiecībās ar Skorpionu ir pieļaujama tikai pilnīga sirsnība, jo viņš intuitīvi izjūt mels. Viņam patīk lepnas un neatkarīgas sievietes, kuras jāmeklē. Bet iekarojis izvēlēto, Skorpions vēlas viņu pilnībā iegūt savā īpašumā: pilnībā kontrolēt viņas ķermeni, domas, jūtas.

Skorpiona iemīļotā slēpjas starp tādām zīmēm kā Auns, Lauva, Zivis.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru