Jaungada prognoze: kas sagaida zodiaka zīmes 2018. gada noslēgumā? Neticami!

Gaisa stihijas: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Beidzamās gada dienas nesola gaisa stihijām negatīvas pārmaiņas. Tomēr dažām zīmēm nenāktu par sliktu paanalizēt 2018. gadā pieļautās kļūdas, lai tās atkal nepieļautu nākotnē.

Aizejošās gada dienas ir sagatavojušas Dvīņiem un Ūdensvīram nopietnus šķēršļus, kurus pārvarot, šo zīmju pārstāvji varēs izmainīt savu dzīvi.

Astrolog brīdina, ka 2018. gada beigās Dvīņiem un Ūdensvīriem nevajadzētu kardināli mainīt savu dzīvi, piemēram, meklēt jaunu darbu vai šķirties no mīļotā cilvēka. Šādām pārmaiņām nepieciešams sagatavoties, bet pie realizācijas labāk ķerties jaunajā gadā.

Svaru pūles un centieni nebūs bijuši veltīgi, jo viņu darbs tiks pamanīts tieši 2018. gada beigās. Iespējamas nenozīmīgas pārmaiņas privātajā sfērā.

Lasi vēl: Sula, kura glābj cilvēkus no nāves: daudzu gadu garumā šis dzēriens bija zināms visā pasaulē un tev vajadzēs tikai 2 minūtes

Ūdens stihijas: Vēzis, Skorpions, Zivis

Dažām ūdens stihijas zīmēm 2018. gads ir bijis īpaši smags. Bet atgūt veiksmi un no jauna atgūt spēkus izdosies gada beidzamajos mēnešos. Tāpēc izvirzītie mērķi vēl var tikt sasniegti.

Vēzim un Zivīm nevajadzētu veidot grandiozus plānus pēdējās gada dienās, jo pozitīvu rezultātu neizdosies iegūt. Dažas problēmas un konflikti atrisināsies paši par sevi vai ar citu cilvēku palīdzību.

Aizejošā gada notikumu dēļ Vēža emocionālais stāvoklis var krasi pasliktināties. Bet šīs zīmes pārstāvji var iegūt atbalstu no kādas mazpazīstamas personas.

Horoskops sola Skorpionam pārmaiņas privātajā dzīves sfērā. Jo īpaši tas attiecas uz tiem, kas gada laikā mēģināja atrast savu otro pusīti, vai uz tiem, kas nodomājuši izbeigt esošās attiecības.

Ir vērts pievērst uzmanību zīmēm no augšas, jo tās var liecināt par jaunu mīlestību. Vienlaikus astrologi brīdina, ka neuzmanīgiem Skorpioniem gaidāmi finansiāli zaudējumi, bet tas nozīmē, ka ikviens jaunais paziņa var izrādīties krāpnieks.

Avots:

interesno

Pievienot komentāru