Kā kaķi informē par negatīvisma klātbūtni mājās? Ar šādu uzvedību kaķis tev cenšas pateikt, ka jūt sliktu enerģiju

Kaķis ir viena no pašām mīklainākajām radībām uz mūsu planētas. Tālā senatnē kaķus godāja, viduslaikos no viņiem baidījās, bet mūsdienās mīl.

Visiem ir labi zināmi svētie kaķi Ēģiptē un kaķi Taizemē, kuri sargā tempļus no izlaupīšanas ne sliktāk par sargsuņiem. Tiek uzskatīts, ka, ja templī ieiet cilvēks ar negatīvām domām, mūkiem ne vienmēr izdodas šo cilvēku glābt no atriebējiem – kaķiem.

Nav noslēpums, ka kaķi aizsargā cilvēkus no pārdabiskiem spēkiem un astrālajiem ķermeņiem, apmaiņā pret pajumti un pārtiku. Kaķis reti kad kaut ko tāpat vien.

Pietiek pavērot mājas mīluli un kļūst skaidrs, ka, lai arī kādu vietu viņš neizvēlētos, lai ko arī viņš nesadarītu, viņš to darba ar noteiktu, reizēm zināmu mērķi.
Kādas var būt pazīmes, ka kaķis sācis just negatīvus spēkus?

Pamanot ļauno spēku klātbūtni, kaķis ilgi skatās, nosaka tā būtību un draudus.
Kaķis var apzināti apiet kādu noteiktu vietu mājā, vai, tieši pretēji, pievērst tai ārkārtīgi lielu uzmanību.
Kaķis var negaidīti uzmest kūkumu vai ieskrāpēt saimniekam, ja tas pats mājās ir atnesis negatīvu enerģiju.

Noteikti ir jāieiet dušā un jāizmazgā apģērbs, kā arī jāpārbauda, vai neesi atnesis līdzi aizlienētus priekšmetus vai nepatīkamu dāvanu no personas, kas var vēlēt ļaunu.

Ja kaķis atsakās no ierastā ēdiena vai spēlēm, ir vērts aizdomāties, mājās nav viesis, kurš kaķim nav tīkams, vai jauni priekšmeti, kas nākuši no cilvēkiem ar ļaunu aci.

Gadās, kad kaķis vienkārši aiziet no mājas. Vienā gadījumā šādā veidā kaķis aiznes negatīvo enerģiju ar sevi, citā gadījumā, kaķis vienkārši netiek galā ar to negatīvo spēku, kas ir parādījies mājās.

Ja nu ir tā gadījies, ka kaķis pats ir pametis dzīves vietu, nepieciešams veikt uzmanīgu un rūpīgu enerģētisko tīrīšanu mājās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru