Jaungada prognoze: kas sagaida zodiaka zīmes 2018. gada noslēgumā? Neticami!

Astrologi apstiprināja, ka dzīve dažām zodiaka zīmēm izmainīsies tikai 2018. gada noslēgumā. Sagatavoties gaidāmajām pārmaiņām nepieciešams jau tagad, lai izvairītos no nepatikšanām un nepalaistu garām veiksmi.

Pat ja visa gada garumā tavā dzīvē nenotika nekādas pārmaiņas, tas nenozīmē, ka pārmaiņas nevar notika pašā gada nogalē. Lielākajai daļai zodiaka zīmju tikai vēl priekšā svarīgi notikumi, pēc kuriem viņu dzīve var kardināli izmainīties. Par to, kas sagaida tavu zodiaka zīmi 2018. gada beigās, lasi tālāk.

Uguns stihijas: Auns, Lauva, Strēlnieks

Saskaņā ar horoskopu aizejošais gads bija īpaši piesātināts uguns stihijas pārstāvjiem. Bet ar to pārmaiņas nav beigušās. Astrologi apgalvo, ka 2018. gada pēdējā mēnesi Aunam, Lauvai un Strēlniekam nāksies sadurties ar problēmām, kas skars finanšu un darba sfēras.

Gada beigas ir pats saspringtākais laiks, bet tieši šajā periodā impulsīvie Auni var ciest no sava straujā rakstura. Tomēr, ja pareizi pārvalda savas emocijas, tad tomēr saglabāt savu darbavietu izdosies.

Lauvai un Strēlniekam vajadzētu būt uzmanīgiem ar pirms jaungada tēriņiem, jo vēlme pēc greznības var gūt virsroku pār veselo saprātu. Tērēt līdzekļus nepieciešams apdomīgi, bet labāk jau laikus saplānot tēriņus, savādāk naudas trūkums kļūs par galveno problēmu ne tikai gada beidzamajās dienās, bet arī nākamajā gadā.

Zemes stihijas: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Aizejošais gads pagāja zemes stihijas aizgādībā, tāpēc vismazāk grūtības bija Vērsim, Jaunavai un Mežāzim. Pēdējie gada mēneši paies šo zodiaka zīmju pārstāvjiem mierīgi, bet tikai tajā gadījumā, ja viņas pašas nesabojā to, kas bija šajā gadā sasniegts.

Gada nogalē slinkums var piezagties Vērsim, jo viņam varētu šķist, ka viss pats grūtākais ir jau aiz muguras. Tomēr nevajag atslābināties, jo bezdarbība noved pie tā, ka Vērsim nāksies no jauna veidot gada pēdējās dienās palaisto garām, kas var novest pie nopietnām kļūdām, par kurām nāksies samaksāt jau 2019. gadā.

Mežāzis var pārāk aizrauties ar darbu, kas ne pārāk labai atsauksies uz privāto dzīvi. Kā likums, Mežāži ir ļoti strādīgi, bet gada beigās nepieciešams atrast laiku arī atpūtai. Atstājot tuviniekus novārtā darba dēļ, Mežāži riskē pavadīt aizejošās gada dienās strīdos un konfliktos ar tuviniekiem.

Gada pēdējās dienās Jaunavas varēs beidzot izbaudīt harmoniju. Nopietnas problēmas ir jau aiz muguras, un tagad jaunas grūtības netiek gaidītas. Ir pienācis laiks laiku veltīt atpūtai un jaungada rūpēm, bet jaunas lietas labāk uzsākt 2019. gadā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru