Kā atpazīt vieglas uzvedības sievieti? Tagad tas ir vienkāršāk par vienkāršu!

Viņa pirmā pieies klāt vīrietim. Iemesls var būt jebkāds: no lūguma aizdegt cigareti, līdz līgumam aizdot lādētāju. Viņa to vien gaida kā tavu atbildes reakciju. Bet,  būsim godīgi, jebkāda atbilde viņai derēs.

Nav vērts viņu uzcienāt. Viņa nodomās, ka tu esi lupata. Kad tu viņu pacienā, tad automātiski pārejat uz draugu kategoriju. Viņa jūt vājumu. Viņa labi saprot, ka ar šādu vīrieti var spēlēties tik ilgi, cik vien viņa gribēs. Tajā pašā laikā viņa pārgulēs ar visu rajonu un pat ar taksistu. Šodien viņa ir gatava seksam ar svešinieku , bet jau rīt viņa meklēs atkal jaunu.

Lasi vēl: Miris cilvēks apzinās, ka ir miris; Cilvēks var dzirdēt, kā mediķi paziņo nāves iestāšanās laiku

Vieglas uzvedības sieviete ir ļoti nopietna, kad ir skaidrā. Bet kolīdz viņa iedzer kaut 15 gramus alkohola, viņa kļūst mežonīgi jautra. Griežas uz deju grīdas kopā ar disko bumbu. Šāda garastāvokļa maiņa liecina, ka dzērumā viņa sevi nokontrolē.

Vieglas uzvedības sieviete ir princese. Tāpēc uz ballītēm viņas ģērbjas maksimāli atklāti. Lai gan, šādas sievietes var sastapt arī gumijas zābakos. Viņa bieži cenšas pozēt fotogrāfam. Viņai vajag pacelt sev cenu, lai visi redz, ka viņai ir aktīvs dzīvesveids, ka viņa ir pieprasīta, ka viņu mīl kameras.

Viņa ir laimīga, ķer vienu dzirkstošā glāzi pēc otras, cenšoties piedzerties pēc iespējas ātrāk, jo kabatā ir daži eiro. Vēl viņa dodas mājās ar taksometru. Cilvēkos viņa neēd, bet, kad ir mājās, gan ēd, gan dzer, un tu nemaz nezini kā viņu padzīt.

Avots:

chudesa

Pievienot komentāru