Kā iegūt atbildi uz jebkuru jautājumu ar parastu glāzi ūdens. ASV parapsihologa Hosē Silvas metode. Satriecoši – tā patiešām strādā!

Vietne yandex publiskojusi mistisku ziņu par to kā uzzināt atbildes uz sev interesējušiem jautājumiem. No skeptiķiem bieži nākas dzirdēt, ka ikdienas afirmācijas jeb pašiedvesmas spēks nedarbojas, un pozitīvo domāšanu vispār izdomājuši slinki cilvēki. Patiesībā šāda prakses efektivitāte ir tiešā mērā atkarīga gan no ticības tām, gan paša spēkiem.

Darbam ar zemapziņu var izmantot dažādas metodes. Ja tu tās labi apgūsi un pastāvīgi praktizēsi, tās noteikti strādās.

Pastāv daudzas metodes darbam ar neapzināto. Meditācijas ir noderīgas cilvēkiem, kuri bieži ir stresa stāvoklī – tās palīdz koncentrēties un ieklausīties sevī. Pozitīva domāšana un afirmācijas palīdz sarežģītās situācijās, kad šķiet, ka nekas neizdosies.

Turpmāk šajā rakstā runāsim par metodi, kas palīdz iegūt atbildes uz cilvēkam uz pašiem svarīgākajiem dzīves jautājumiem.

Šo metodi izgudroja amerikāņu parapsihologs Hosē Silva. Viņa mācība balstās uz to, ka ikviena cilvēka iekšienē ir liels potenciāls, un visa Visuma gudrība jau ir ielikta mūsos. Tu vari attīstīt savas dotības, veicot Silvas izveidoto vingrinājumu kompleksu un izpildot viņa izstrādātos uzdevumus.

Metode ieguva nosaukumu “glāze ūdens”, jo rituālam ir nepieciešams trauks ar tīru ūdeni. Šā rituāla nozīme ir tāda, ka visas atbildes, pat uz pašiem sarežģītākajiem jautājumiem, jau ir mūsu zemapziņā – mums tikai jāspēj panākt, lai tās izkļūtu no turienes.

– Meklējam atbildi šādi: pirms gulētiešanas ielejam ūdeni caurspīdīgā glāzē, turot to rokās un domās uzdodot interesējošu jautājumu. Jautājums jāizrunā pēc iespējas īsāk, lieki neizplūstot.

– Tad tev jāizdzer pusglāze ūdens un jāsaka: “Lūk, tas arī ir viss, kas nepieciešams, lai uzzinātu atbildi no Visuma.” Atlikušais ūdens jānovieto netālu no gultas uz nakti. Pēc tam jādodas pie miera. Visticamāk, ka atbilde uz svarīgu jautājumu tev parādīsies sapnī.

Ja atbildi tu saņēmi sapnī, tev no rīta jāizdzer atlikušais ūdens un garīgi jāpateicas Visumam par palīdzību. Ja atbilde netika saņemta, izdzer atlikušo ūdeni, saki vēlreiz: “Lūk, tas arī ir viss, kas nepieciešams, lai uzzinātu atbildi no Visuma”, un dienas laikā esi ļoti piesardzīgs.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kuras zvaigznes oktobrī pasargās no nopietnām problēmām, taču jābut modram, jo…

Atbildi tu vari iegūt, piemēram, no svešinieka uz ielas, vai arī saklausīt to dziesmas vārdos, kas skanēs, kad apmeklēsi tirdzniecības centru.

Īstā atbilde nav meklējuma tikai skaņā. Norādi uz var sniegt avīzes raksts, attēls autobusā vai zīmes kafejnīcā. Rūpīgi palūkojies sev apkārt un ieklausies apkārtējā pasaulē.

Ir svarīgi atcerēties, ka, izmantojot ūdens glāzes metodi, vienlaikus vari meklēt atbildi tikai uz vienu jautājumu. Ja tu raizējies par vairākām problēmām uzreiz, labāk to risināšanu sadali vairākos rituālos, lai saņemtās atbildes tev neļautu tev apjukt.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru