Kā piesaistīt bagātību un panākumus, izmantojot slavenās gaišreģes Vangas ieteikumus. Nešaubies ne mirkli – tie nostrādās!

Iespējams, pasaulē nav cilvēka, kurš nesapņotu par savas finansiālās situācijas uzlabošanu. Ir daudz veidu, kā piesaistīt naudas veiksmi. Leģendārā bulgāru gaišreģe Vanga saviem paziņām bieži stāstīja, kā kļūt turīgākiem un veiksmīgākiem. Pēc žurnālistu paustā, pat bagāti cilvēki ievēroja šos ieteikumus, lai saglabātu savu turību un pat palielinātu to.

Pasaulslavenā pareģotāja vienmēr teikusi, ka cilvēkam nevajadzētu stāstīt citiem par saviem patiesajiem ienākumiem. Vislabāk ir teikt, ka saņem mazāk nekā patiesībā. Tavā mājoklī paslēptās zivju zvīņas spēj piesaistīt finanšu plūsmas.

Lasi vēl: 11 pazīmes, ka esi kopā ar īsto cilvēku. Tu esi atradis savu dvēseles draugu

No naudas trūkuma var atbrīvoties šādi – zem durvju paklājiņa noliec nelielu sūnu vai jūras aļģu gabaliņu. Jaunajā gadā naudu ir jāpārskaita vairākas reizes, tad tā vairosies visu gadu. Arī pakavs, kas piekārts virs ieejas durvīm, nesīs mājoklim veiksmi un labklājību. Turklāt bagātību piesaistīs tirkīza vai kvarca gabaliņš, kas ielikts makā.

Bagātība un labklājība neturas mājoklī kurā ir ieplīsuši trauki, maizes drupatas visās malās un naži tiek glabāti kopā ar maizi. Lai kļūtu bagātāks, pēc Vangas vārdiem, tev ir jāpārvar slinkums no un nekad nav jāatliek darbi uz vēlāku laiku. Kategoriski ir aizliegts aizdot naudu vakarā. Šajā dienas laikā nevajadzētu arī pašiem aizņemties un veikt savu finanšu pārrēķinus.

Nav ieteicams sēdēt uz galda, lai nauda “neatstātu” mājokli. Turklāt mazām un lielām naudas banknotēm jāatrodas dažādās kabatās. Pretējā gadījumā tās piesaistīs savam saimniekam nabadzību.

Vangas ieteiktais rituāls, lai piesaistītu bagātību

Augoša Mēness laikā tev jāņem sarkana lenta un jāiesien tajā astoņi mezgli. Pēc tam ieliec to savā maciņā un atstāj uz nakti. No rīta lenta ir jāizņem no maciņa un rūpīgi jānoslēpj , lai neviens to nevarētu ieraudzīt un vēl jo vairāk – nepieskartos ar rokām.

COMMENTS

Pievienot komentāru