Kā piesaistīt naudu mājoklim? 3 kļūdas, no kurām jāizvairās, lai nodrošinātu finansiālu labklājību!

Izrādās – lai nauda nepamestu tavu mājokli, tas ir kārtīgi jāiztīra. Daudzi ļaudis neapzināti pieļauj kļūdas, kas rada finansiālus zaudējumus un nobremzē naudas plūsmu.

Uzreiz jāsaka, ka nauda ļoti mīl tīrību; tas ir pamatu pamats. Bagātība nekad neatnāks vietā, kur valda netīrība un nekārtība. Lai piesaistītu naudu, mājokli var izrotāt ar tā dēvēto naudas koku (olveida krasulu), dažādiem talismaniem, piemēram, bruņurupuča vai ziloņa figūriņām. Tas atbrīvos ceļu naudas plūsmai.

Bet – kādas tik un tā ir mūsu kļūdas, kas neļauj nodrošināt pastāvīgu naudas plūsmu? Aplūkosim šo jautājumu plašāk!

Labu lietu izmešana

Ir vērts atzīmēt, ka labs risinājums ir atbrīvošanās no veciem krāmiem. Bet bieži vien mēs aizraujamies un atbrīvojamies arī no lietām, kas ir ļoti labā stāvoklī. Bet ko darīt, ja mēs vairs nevēlamies tās redzēt savā mājā? Labāk šos priekšmetus atdot par velti cilvēkiem, kam tie nepieciešams, vai izlikt pārdošanā interneta sludinājumu vietnēs.

Visa būtība ir tāda – izmetot atkritumos lietas, kuras joprojām var kalpot, mēs vājinām savu finansiālo veiksmi. Ja tādas lietas dāvinām vai pārdodam citiem, tad, gluži otrādi, piesaistām pozitīvu enerģiju un veiksmi biznesā.

Naudas izmešana

Tā ir ļoti rupja kļūda. Nekādā gadījumā nedrīkst izmest naudu, pat ja tās ir vecas monētas vai bojātas banknotes. Kad nauda nonāk atkritumu tvertnē, nauda plūsmas novirzās uz to pašu vietu. Šāda rīcība pieliek punktu tavai finansiālajai labklājībai.

Lasi vēl: Reiz devāmies pastaigā pie upes un tur iekšā redzētais mūs pārsteidza

Mājokļa tīrīšana vakarā

Mēs pieļaujam nopietnu kļūdu, ja sākam mājokļa uzkopšanu pēc saulrieta. Labāk to darīt no rīta vai brīvdienās. Turklāt vakarā labāk nemazgāt traukus, nemaz nerunājot par putekļu slaucīšanu vai grīdas mazgāšanu. Ja miteklis regulāri tiek tīrīts vakarpusē, naudas plūsmas kļūst ļoti vājas.

Pievienot komentāru