Reiz devāmies pastaigā pie upes un tur iekšā redzētais mūs pārsteidza

Vasaras vidū laiks ir karsts un bez lietus. Meža upe pārvērtās par meža straumi. Ieraugot šādu bildi, uzreiz atcerējāmies pavasari, kad upe bija ūdens pilna. Nācās nocirst koku, kas auga gandrīz pašā krastā, lai pārietu uz otru pusi, kur mūs gaidīja vairāki ciemati.

Pavasarī veicām tikai izjādes meklēšanu kamēr bija zāle, bet bedri atstājām vasarai. Kad piebraucām pie upes un ieraudzījām, ka ūdens ir nokrities, bedres meklēšanu uzreiz pārcēlām uz nākamo reizi. Grēks bija neizmantot šo iespēju un nepārbaudīt upes dibenu un izdibināt vai nav atradumu, jo īpaši tāpēc, ka šajā vietā sendienās ir bijis tilts.

Mūsu pirmais atradums bija sudraba krusts. Krusta actiņa bija salauzta, tāpēc saimnieks tajā bija iedūris caurumu. Bet tas, kas notika tālāk, mūs pārsteidza.

Burtiski pusmetra attālumā mēs izrakām vēl vienu krustu un atkal sudraba! Krusta otrā pusē bija atzīmes, viena zīme apzīmē sudraba paraugu, bet otrā zīme – ir meistara zīme.

Mazliet uz sāniem un atkal skaidrs krāsu signāls. Un atkal upes smilšu kamolā uz lāpstas parādījās krūšu krusts. Šoreiz krusts bija no misiņa. Izrādījās, ka tam arī bija lauzta austiņa.

Lasi vēl: Kāpēc nedrīkst fotografēt tuvus cilvēkus, kad viņi guļ. Ielāgo šos padomus, lai atvairītu ļaunos spēkus!

Tagad mēs atkal nodosimies sēņošanai, jo tās nes labus papildu ienākumus, mēģināsim lasīt un pārdot mellenes, bet starplaikā nepalaidīsim garām iespēju izveidot vēl vienu pamatu. Mēs filmējam video no katra brauciena, bet ar tiem tevi iepriecināsim ziemā, lai izbaudītu pagājušo vasaru un ar nepacietību sagaidītu nākamo.

COMMENTS

Pievienot komentāru