Kā sagaidīt rudeni, lai tas paietu pat ļoti veiksmīgi: padomi katrai zodiaka zīmei

Skorpions

Skorpioniem rudens sākumā nepieciešams ņemt vērā to faktu, ka ne vienmēr ar spēku un uzstājību var atrisināt jebkuru problēmu. Reizēm pietiek tikt galā ar aizkaitinātību un ar mīlestības palīdzību sasniegt ieplānoto. Septembrī Skorpioniem ir vērts pievērst uzmanību meditācijai, pateicoties kurai būs vieglāk sasniegt harmoniju un pārvarēt noskaņojuma krišanos.

Strēlnieks

Strēlniekiem labklājības sasniegšanai rudens sākumā svarīgi paļauties nevis uz apkārtējo viedokli, bet uz savu intuīciju, vēl jo vairāk tāpēc, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem tā ir attīstīta lieliski. Ieraudzīt likteņa zīmes varēs ne tikai ar acīm, bet tās varēs arī sajust, pateicoties kam būs vieglāk apiet apkārt sarežģījumiem un būs vieglāk pa taisno tuvoties mērķim. Strēlniekiem nevajadzētu pakļauties sabiedrības viedoklim, jo tas var būt nepareizs un aizvest strupceļā.

Mežāzis

Mežāzim rudens var atnest nepatīkamu depresiju, kas traucēs izpildīt grandiozus plānus. Ar slikto noskaņojumu palīdzēs tikt galā tas, ja neiesi emociju pavadā. Iespējams, Mežāzim palīdzēs māksla, pateicoties kam viņš varēs atmodināt guļošus talantus. Palīdzēt var arī brauciens uz iemīļotu vietu. Tiem, kas nevēlas iegrimt skumjās par aizgājušo vasaru, ir vērts pievērst uzmanību spilgtām un sulīgām rudens krāsām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var sajust spēka un iedvesmas trūkumu, tāpēc viņam ir nepieciešams kaut kas jauns, lai uzlabotu noskaņojumu. Tiem, kas vēl nav bijuši atvaļinājumā, astrologi rekomendē doties ceļojumā, lai iedvesmotos jaunām idejām, iegūtu draugus vai pat biznesa partnerus. Rudens sākums ir lielisks sezonālo slimību profilaksei, un Ūdensvīrs var izmantot tautas medicīnas līdzekļus, lai stiprinātu veselību, kas noderēs aukstajā periodā.

Lasi vēl: Labākie ģimenes cilvēki: kurām zodiaka zīmēm mīlestība un ģimene ir svarīgāk par visu citu

Zivis

Zivīm nav laika ciest rudens sākumā, jo viņu laiks ir sadalīts burtiski pa minūtēm: darbs, tikšanās ar draugiem, romantisks randiņš – tas viss palīdz mazināt skumjas par aizgājušo vasaru un neiekrist depresijā. Zivīm bīstami ir paļauties uz sabiedrības viedokli. Kas ne vienmēr ir pareizs, un tas nozīmē, ka nepieciešams klausīt tikai sevi un savu iekšējo balsi. Tas palīdzēs Zivīm nepazaudēt īsto ceļo, kas ved uz labklājību.

Avots:

slovafraza

COMMENTS

Pievienot komentāru