Kā sagaidīt rudeni, lai tas paietu pat ļoti veiksmīgi: padomi katrai zodiaka zīmei

Pienācis rudens – nav iemesla skumt, jo šis krāsainais gadalaiks var pārsteigt un uzlabot noskaņojumu.

Lai visus trīs rudens mēnešus veiksmes nenovērstos, zodiaka zīmēm ir vērts izpildīt dažas vienkāršas lietas.

Auns

Aunam rudens sākumā astrologi rekomendē velti nezaudēt laiku un novirzīt spēkus privātās dzīves sakārtošanai. Tiem, kas atrodas otrās pusītes meklējumos, palīdzēs apvārdošana, kā arī meditācijas, kuras atklās ceļu uz laimi. Ģimenes pāriem mēneša sākumā ir vērts pavadīt laiku kopā, uz laiku atliekot ikdienas rūpes.

Kopīgas pastaigas svaigā gaisā un ceļojums ļaus atpūsties no rutīnas un atjaunot kaisli. Nevajag aizmirst par fizisko slodzi, kas palīdz tikt galā ar stresu un pārmērīgi daudz enerģijas. Nav izslēgts, ka jaunais pieradums no rītiem skriet, aizvedīs pie satikšanās ar dzīves mīlestību.

Vērsis

Vērsim rudens sākumā ir vērts ieklausīties iekšējā balsī un veltīt uzmanību intuīcijas attīstībai. Pateicoties sestajai maņai būs vieglāk izvairīties no lamatām, sakārtot likteni un izvēlēties pareizo virzienu, kas aizvedīs pie panākumiem. Turklāt Vērsim septembra sākumā uzsmaidīs veiksme, un tādēļ jebkuras ieplānotās lietas izdosies, tostarp piepildīsies kvēlākie sapņi.

Dvīņi

Dvīņiem nepieciešams sākt aktīvi rīkoties, lai iekarotu jaunas virsotnes. Visums būs labvēlīgs pret šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, tāpēc nav jābaidās no grūtībām, kas varētu rasties ceļā. Paņemt vērsi aiz ragiem un ievērot likteņa zīme – lūk, tās ir lietas, ka aizvedīs Dvīņus līdz bezierunu uzvarai un panākumiem darba sfērā. Tāpat septembrī vientuļajiem Dvīņiem nepieciešams pievērst uzmanību privātajai dzīvei, lai nepalaistu garām savu laimi.

Vēzis

Astrologu padoms Vēzim – atrodi iespējas kā restartēties. Rudens ir solis jaunā dzīves posmā, un, vai tas būs veiksmīgs, atkarīgs no iekšējā noskaņojuma. Jauna frizūra, garderobe un noskaņojums – lūk, tas ir tas, kas nepieciešams, lai piesaistītu laimi un veiksmi. Vēzim rudens sākumā nepieciešams atcerēties tikai par vienu: risks, protams, ir laba lieta, bet ne vienmēr ienesīga un veiksmīga. Pārmērīgi riskēt nevajadzētu, jo uz spēles var būt ne tikai nauda, bet arī reputācija.

Lauva

Lauva rudens sākumā nedrīkst samazināt standartus. Tiekšanās pēc labāka rezultāta un aktivitāte atnesīs savus augļus jau pirmā rudens mēneša beigās, un tas nozīmē, ka nepieciešams piepūlēties, lai attaisnotu savu zodiaka zīmi. Lauvām astrologi rekomendē samazināt savu lepnību un nelielīties ar rezultātiem, kas palīdzēs izvairīties no nevēlamas skauģu un nelabvēļu uzmanības.

Jaunava

Jaunavām rudens atnākšana var sajaukt visus plānus. Bēdīgs noskaņojums, ka vasara beigusies, var nopietni atsaukties uz pašsajūtu, tāpēc astrologi rekomendē izmantot visas pieejamās metodes, lai cīnītos ar rudens depresiju. Vitamīni, spilgta garderobe, pozitīvs noskaņojums un iemīļotie hobiji var palīdzēt Jaunavām noskaņoties uz īstā viļņa un ar vieglumu pārvarēt grūtības. Rudens sākumā Jaunavām svarīgi atpūsties un atjaunot enerģiju, bet pēc tam aktīvi pūlēties savas labklājības labā.

Svari

Svariem septembrī vajadzētu paņemt nelielu pārtraukumu un apstādināt skrējienu. Prioritāšu pārskatīšana, savlaicīga atpūta un atsacīšanās no novecojošām idejām palīdzēs izvairīties no neveiksmēm un nepatikšanām tālākā ceļā. Turklāt atpūta palīdzēs tiem, kas ir jau saguruši un pieļauj neprecizitātes darbā. Neliela pārrestartēšanās būs glābiņš un ceļš uz uzplaukumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru