Kā Saules aptumsums 26. decembrī ietekmēs zodiaka zīmes. Auns pats sev radīs problēmas, bet Vērsis būs kā ķīlnieks

Aptumsumu ietekme uz cilvēkiem nav noliedzama, un aizejošajā 2019. gadā mūs sagaida gredzenveida saules aptumsums. Astrologi pastāstīs, kā tas ietekmēs zodiaka zīmju pārstāvjus.

Saules aptumsums 26. decembrī būs pēdējais 2019. gadā un notiks Mežāža zvaigznājā. Šī aptumsuma iezīme būs ietekme uz sabiedrisko dzīvi un karjeru, tāpēc Zodiaka zīmju pārstāvjiem būs nepieciešama piesardzība un atbildība.

Auns

Aunam aptumsums radīs vēlmi apkārtējiem pierādīt, ka viņam ir taisnība, un tas var radīt problēmas. Šīs zīmes pārstāvjiem ir grūti sevi ierobežot, kad jautājums ir par personīgo viedokli, un emocionālie uzliesmojumi nedos labāko iespaidu uz attiecībām. Aunam ir svarīgi saprast, ka par kaut ko strīdēties un pierādīt savu taisnību ir iespējams, taču, lai to panāktu, nav nepieciešams kļūt rupjam un pazemot tos, kuru viedokļi atšķiras.

Vērsis

Vērši aptumsuma laikā var kļūt par savu ilūziju ķīlniekiem, pārāk dziļi ienirs pagātnē, aizmirstot par tagadni. Šajā sakarā viņiem ir svarīgi paturēt prātā domu, ka reālā dzīve ir daudz interesantāka nekā pagātne, kuru nevar mainīt un kuru nevar nodzīvot divreiz. Vērsim aptumsums radīs patīkamas perspektīvas, ja viņi sāks satikt jaunus cilvēkus, veltīs laiku savām vajadzībām un mēģinās īstenot loloto sapni.

Dvīņi

Dvīņiem 26. decembrī jābūt uzmanīgiem. Pagātne sev atgādinās ne tikai atmiņās, bet arī caur cilvēkiem, un ar dažiem no viņiem vēlēsies atsākt komunikāciju. Pirms spert šo svarīgo soli, Dvīņiem ir svarīgi atcerēties iemeslu, kāpēc komunikācija tika pārtraukta. Tādējādi viņi var pasargāt sevi no jaunām kļūdām. Ja Dvīņi ir pieļāvuši kļūdas, aptumsuma laikā tās būs jāpārskata, lai iemācītos noderīgas nodarbības un turpmāk neizdarītu šādus kļūdainus soļus.

Vēzis

Vēzim aptumsuma laikā vajadzētu būt modram, lai nepalaistu garām iespēju beidzot tikt galā ar sarežģītiem jautājumiem. 26. datumā ir viegli labot pagātnes kļūdas, taču tam jums jāsaglabā līdzsvars un neļaujiet emocijām aizēnot saprāta balsi. Turklāt aptumsums būs lieliska zīme, lai sāktu jaunu dzīves posmu, uzsāktu apmācību vai veltītu tiešu uzmanību ķermeņa dziedināšanai.

Lauva

Saules aptumsuma laikā Lauvām būs jārisina problēmas pa vienai, savā risinājumā neiesaistot nepiederošus cilvēkus. Šis stāvoklis var izraisīt aizvainojumu un pat agresiju, taču Lauvām ir svarīgi kontrolēt sevi. Mobilizējot iekšējos resursus, Lauvas spēs tikt galā ar visiem uzdevumiem un saņemt pelnīto atlīdzību par smago darbu. Lauvām astrologi iesaka atpūsties un atveseļoties.

Jaunava

Jaunava aptumsuma laikā paglābs laipnība. Daudz zvanu, darbību un pienākumu liks jums bieži satikties ar cilvēkiem, un, kad nogurums liks sevi manīt, jūs varat palikt rupjš. Ne tikai meditācijas, bet arī pašhipnoze palīdzēs izvairīties no nepatikšanām un nesarežģīs jau tā satraucošo atmosfēru. Jaunavām nevajadzētu aizmirst, ka viņu darbs atmaksāsies, un uzvara nebūs ilgi jāgaida.

Svari

Mēness un saules stāvoklis lielā mērā ietekmē emocijas, un Svari var saskarties ar kritiku. Šī aptumsuma laikā astrologi iesaka paturēt savas domas pie sevis, lai nerastos pārpratumi un nekļūtu par sliktu ieradumu. Šajā periodā Svariem ir svarīgi saprast, ka ne visa kritika būs konstruktīva, un, ja ir pretinieki, tie ir jāuzklausa mierīgi, lai vēlāk viņu vārdus izanalizētu mierīgā atmosfērā.

Skorpions

Skorpionam aptumsums 26. decembrī nesīs pārbaudījumus personīgajā dzīvē. Astrologi iesaka viņiem nenolaist plecus un rast kompromisus, lai izslēgtu konfliktu rašanos tukšā vietā. Šādā grūtā laikā ir svarīgi atbalstīt vienam otru, un Skorpions sapratīs, ka miers ģimenē ir laimīgas dzīves atslēga, un ķildas var radīt daudz problēmu

Strēlnieks

Strēlniekam aptumsuma laikā būs noderīga līdzjūtībā un atbildība. 26. datums ir lielisks laiks, lai pārņemtu kontroli pār situāciju un kļūtu par vadītājiem. Pateicoties uzņēmīgai un aktīvai rīcībai, izrādīsies, ka viņš nopelnīs labu reputāciju un saņems atlīdzību par savām pūlēm. Palīdzība citiem noteikti atmaksāsies, un nākotnē arī Strēlniekam palīdzēs izkļūt no nepatikšanām.

Mežāzis

Mežāži aptumsuma laikā nedrīkst aizmirst, ka viņu vidē nav tādu cilvēku, kas spētu lasīt domas. Ja Mežāžiem ir bailes un bažas, labāk ir dalīties tajās ar mīļajiem, lai savlaicīgi saņemtu palīdzību un atbalstu. Šāda taktika glābs jūs no daudzām problēmām un pasargās no aizvainojuma.

Lasi vēl: Bīstamas slimības, kuras tiek pārmantotas. Daba “nokopē” no vecākiem un bērniem nodod

Ūdensvīrs

Aptumsuma laikā Ūdensvīram astrologi iesaka atturēties un neuzsākt neko globālu. Tas ir saistīts ar faktu, ka Ūdensvīrs vienkārši nevar aprēķināt savi izturību un galu galā apstāties. Šajā dienā un iepriekšējā dienā vislabāk ir iesaistīties aktuālo lietu pabeigšanā, lai labvēlīgākā laika posmā atbrīvotu laiku jauniem sākumiem.

Zivis

Zivis aptumsums uzlādēs ar optimismu un pozitīvismu, kas ir tik nepieciešami gada beigās. Pat ja priekam nav pamata, smaidam nevajadzētu atstāt seju, jo labā  garastāvoklī ir daudz vieglāk tikt galā ar lietām un pretoties negatīvismam. Tiem, kuriem trūkst izlēmības, būtu jālūdz palīdzība no radiem, kuri palīdzēs rast spēku izlēmīgai rīcībai.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru