Kā šobrīd dzīvo un izskatās meitenīte, kura uzvarēja 300 bērnu skaistumkonkursos; Kā kosmētika viņu ietekmējusi

Īdena Vuda savulaik tika nodēvēta par “mazo amerikāņu Bārbiju”. Zeltmatainā mazulīte ar žilbinošo baltzobu smaidu un zilajām acīm tiešām izskatījās pēc burvīgas lelles.

Nav pārsteidzoši, ka viņa tika atzīta par Amerikas skaistāko meiteni. Pašlaik Īdenai jau ir 16 gadu – uzzināsim, kā viņa izskatās un dzīvo pašlaik.

Pirmo reizi uz skatuves meitenīt kāpa, kad viņai vēl nebija gadiņš. Pateicoties ļoti aktīvajai mammai, kura vēlāk kļuva par viņas menedžeri, meitene ieguva lomu vienā no televīzijas šoviem. Tādējādi mazās princesītes priekšā atvērās durvis uz šovbiznesa pasauli.

Īdena kopš ļoti agra vecuma papildus filmēšanai sāka piedalīties arī skaistumkonkursos – un, protams, uzvarēt. Bet tikai daži cilvēki zina, ka tas maksāja mazulītei normālu bērnību.

Tā vietā, lai spēlētos ar vienaudžiem, normāli atpūstos un pat mācītos, Īdena visu laiku pavadīja, gatavojoties konkursiem. Daudzi apsūdzēja māti, ka tā meitu ir padarījusi burtiski par lelli. Pastāvīgā matu veidošana un grims, sauļošanās solārijā, kleitu pielaikošana un nebeidzami treniņi, no fotogrāfiju pozēšanas līdz modes skatēm – tā pagāja meitenītes ikdiena.

Daži saka, ka Īdenas māte dzinās pēc naudas – meita saņēma prāvus honorārus, arī konkursos naudas balvas bija iespaidīgas. Citi uzskata, ka sieviete ar atvases palīdzību īstenojusi pati savus nepiepildītos sapņus. Lai kā arī būtu, meiteni drīzāk žēloja nekā apbrīnoja.

Līdz sešu gadu vecumam Īdena bija guvusi 300 uzvaru bērnu skaistumkonkursos, piedalījusies daudzos realitātes šovos (tostarp “Toddlers & Tiaras” – megapopulārā programmā par mazajiem skaistumkonkursu uzvarētājiem), filmējusies seriālos un mūziklos.

Un, lūk, slavas virsotnē Īdenas māte pēkšņi paziņoja, ka meitene beidz savu karjeru bērnu skaistumkonkursos. Vai viņa tiešām saprata, ka meitai nepieciešama atpūta un iespēja dzīvot kā parastam bērnam? Vai arī tā vienkārši bija tā, ka Īdena sāka pieaugt, vairs neizskatījās pēc lelles, un pirmās vietas konkursos viņai vairs nespīdēja?

Tomēr Vuda pilnībā “neiegāja ēnā”. Jaunā dāma turpināja piedalīties dažādos sarunu šovos, periodiski parādījās otrā plāna lomās filmās, reiz par izmēģināja spēkus kā mūziķe.

Vudai tagad ir 16 gadu, viņa ar labām sekmēm mācās vidusskolā un piestrādā kā modele. Meitene pozicionē sevi kā blogeri, taču viņai ASV apmēriem ir salīdzinoši maz sekotāju – tikai 60 tūkstoši.

Bet dīvainā kārtā Īdena par skaistumkonkursiem nav aizmirsusi. Intervijā izdevumam “Entertainment Tonight” jauniete sacīja: “Es zinu, ka piedalīšos konkursos, kad būšu vecāka, jo tas būs vienkārši jautri. Esmu jau iegādājies dažas skaistas vakarkleitas un, iespējams, uzvilkšu tās kādā prestižā konkursā.”

 

COMMENTS

Pievienot komentāru