TOP 5 vīriešu vārdi, kuru īpašnieki apprecas vienreiz un uz visiem laikiem. Atrodi arī sev šādu partneri un būsi laimīga!

Izrādās, ka izvēlēties uzticamu un uzticīgu dzīvesdraugu var, ja ņem vērā noteiktas viņa vārda īpatnības.

Lai noteiktu izredzētā raksturu, nepietiek vērot, kāda ir viņa attieksme pret tevi. Viņa vārds daudz pasaka par vīrieti. Piemēram, daži no bērnības izceļas ar uzticamību un uzticību, bet citi, gluži pretēji, ir ārkārtīgi vieglprātīgi. Kādu vārdu īpašnieki apprecas vienreiz un uz visiem laikiem, informē portāls “SM News”.

Aleksis

Šā vārda īpašnieki  pēc dabas ir monogāmi. Viņi ātri izvēlas savu vienīgo un ar visiem līdzekļiem meklē viņas labvēlību. Aleksis sapņo par stipru ģimeni, tāpēc nekad nekrāps sievu un centīsies darīt visu, lai laulātā draudzene attiecībās justos patīkami.

Juris
Vīrieši, kam dots vārds Juris vārdā, jebkuros apstākļos paliek mierīgi un apdomīgi. Viņus ir grūti nokaitināt. Viņi piesaista sievietes ar savu spēku un drosmi. Daiļā dzimuma pārstāves ar viņiem jūtas kā aiz akmens sienas. Šie vīrieši pieliks visas pūles, lai mīļotā justos droši un ne par ko neraizētos.

Lasi vēl: Omīte nesa barību uz suņu būdu, bet kaimiņi nekad suni tur nebija redzējuši. Kad noskaidrojās, kas dzīvo būdā, visi apklusa

Valdis
Vīrieši vārdā Valdis nekad nekrāps savu dzīvesbiedri, jo viņi vienkārši nevēlas viņai nodarīt sāpes. Pēc dabas šā vārda īpašnieki ir ļoti slinki un gandrīz neizkāpj no savas komforta zonas. Šādu vīriešu sapnis ir atrast vienu izvēlēto uz mūžu.

Rinalds
Vīrieši vārdā Rinalds ir dzimuši ģimenes vīrieši. Kopš bērnības viņi sapņo atrast sievieti, ar kuru būtu ideālas attiecības. Ja ģimene pēkšņi izjuks, Rinalds pie visa vainos sevi un centīsies darīt visu, lai attiecības atjaunotos.

Ronalds

Vīrieši vārdā Ronalds nav pieraduši uzņemties iniciatīvu attiecību veidošanā. Tomēr, ja viņi izvēlējušies savu vienīgo, tikai nodevība var likt viņiem novērsties no viņas. Šādi vīrieši būs gatavi piedot savai mīļotajai visus trūkumus un padarīt viņu patiesi laimīgu.

COMMENTS

Pievienot komentāru