Kā tikt vaļā no melnās svītras savā dzīvē: spēcīgi buramvārdi, kas pasargās no dzīves problēmām un neveiksmēm

„Māte Zeme, pasargā savu dēlu (meitu) no ļaunuma un skaudības, neļauj ļaunumam iekļūt manī un sabojāt manu dzīvi. Es ticu tavam neizmērojamam spēkam. Problēmas un neveiksmes vajā mani, un tām nav nedz gala, nedz malas. Es atnācu pie tevis ar savu sāpi, lai aizietu laimīgs.”

Pēc tam atgriezāties mājās un tur novelciet un izmetiet visas drēbes, kas bija jums mugurā. Bet tiklīdz radīsies iespēja, dodaties uz mežu. Tur u veca satrūdējuša celma uzlieciet maizes šķēli, sāli un ielejiet pienu bļodiņā. Tas ir jūsu pienesums par palīdzību. Neaizmirstiet, ka zeme ir visa dzīvā sākums. Nopērciet puķu sēklas un iestādiet tās zemē. Lūdziet palīdzību, stāstiet par to, kas ar jums atgadījies, un ticiet, ka noteikti saņemsiet palīdzību.

Buramvārdi, kas palīdzēs pret problēmām mājās un ģimenē

Visas mājās un ģimenē notiekošās nepatikšanas var būt kādas negatīvās ietekmes sekas. Un te nu palīgā nāks mājas gariņš – jūsu mājokļa sargātājs. Nebūt nav tik viegli pielabināties šai maģiskai būtnei, taču ja jums izdosies panākt viņa labvēlību, tad jau tuvākajā laikā būsiet pārsteigti par tā spējām.

Lasi vēl: Depresīvākās zodiaka zīmes, kurām visgrūtāk ir tikt galā ar stresu unkuras biežāk tiecas pēc glāzītes

Vēlu vakarā, tuvāk plkst. 12 naktī izslēdziet virtuvē gaismu un aizdedziniet sveci. Stūrī lieciet vecu zābaku un šķīvi ar putru. Noteikti pievienojiet tais sviestu. Bļodiņā ielejiet pinu vai tēju un blakus nolieciet kādus saldumus.

Nostājaties virtuves vidū un skaļi pasakiet:

„Manas mājas, manas laimes un mana pavārda sargātāj. Es saucu tevi. Ar manu mājokli notikusi nelaime – to skāra ļaunās acs un nelietīgu vārduuzliktās bēdas un skumjas. Problēmas un neveiksmes vajā mani, kad esmu bez tevis – mana galvenā palīga. Es lūdzu tev palīdzību.”

Savukārt no rīta nolieciet apavus kādā slepenā vietā un laiku pa laikam neaizmirstiet atstāt dažādus gardumiņus, atkārtojot: „Cienājies, mājas gariņ, esi mans draugs, nevis ienaidnieks.”

Negatīvās enerģētikas klātbūtne pilnīgi noteikti kaitē jūsu dzīvei, tāpēc ar to nepieciešams cīnīties. Mēs novēlam jums tikt vaļā no visām nepatikšanām un lai jums veicas!

Avots:

vality

Pievienot komentāru