Kad novākt bietes 2020. gada septembrī un oktobrī? Vislabvēlīgākās dienas pēc Mēness kalendāra

Vai jūs vēlētos, lai pagrabā stāvētu novākt garšīgu, lielu un koptu saldo biešu ražu? Varbūt Mēness kalendāra ieteikumi var palīdzēt.

Astrologu padomu efektivitāte nav zinātniski pierādīta, tāpēc mans padoms ir vairāk informatīvs. Sāksim ar skumjo ziņu. Visnelabvēlīgākās dienas ir jaunmēness un pilnmēness.

Astrologi saka: šādos datumos viss pasaulē tiek apgriezts otrādi, un nopietnus pasākumus nevajadzētu plānot, tai skaitā dārza darbus.

Es domāju, ka biešu novākšanu var attiecināt uz tām, tāpēc Mēness kalendārs nosaka aizmirst par citām lietām un domāt par ražas novākšanu: 17. septembris (jauns mēness), 2. oktobris (pilnmēness) un 16. oktobris (cits jauns mēness).

Astrologi augošā mēness dienas sauc arī par nelabvēlīgām. Šajā laikā augu sula nokļūst lapās, un bez tā atstātās saknes(augļi), domājams, paliek negaršīgas, neizturīgas un maz izmantojamas.

Bet, ja termiņš ir ierobežots, varat bietes, protams, noņemt. Ar šādām bietēm nekas slikts nenotiks. Izrokot bietes, Mēness kalendārs iesaka izvairīties no šī, lai bietes nezaudētu savu garšu:

18-30.septembris

17-30.oktobris

Uzmanību! Izvēloties biešu novākšanas laiku, galvenokārt koncentrējieties uz gatavības pazīmēm.

Bet vislabvēlīgākās ir dilstoša mēness dienas, kad sakņu sistēma, ir piepildīta ar sulām un barības vielām. Šīs ir labvēlīgākās dienas:

Lasi vēl: 9 ziedi no tava dārza, kurus nevienam nevar dāvināt. Pretējā gadījumā skaists pušķis radīs nopietnas domstarpības

3-16.septembris

3-15.oktobris

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru