Kādas lietas nevajag darīt dzīvē, ja nevēlies nodarīt sev pāri un aizvilināt veiksmi

Nepadodies

Lai cik ļoti tu arī nebūtu noguris – turpini virzīties uz priekšu. Nav vērts no sevis radīt upuri. Pat ja šķiet, ka esi apmaldījies, spēki nav vienlīdzīgi, visa pasaule ir pret tevi –paliec pie sava un nenoej no distances. Likteni var izmainīt, noteikumus pārrakstīt, tukšumu piepildīt ar jaunām krāsām. Dzīvē ir lērums iespēju un durvju, tāpēc nepadodies un tici saviem spēkiem.

Nekoncentrējies uz negatīvo

Melnā svītra nevar būt mūžīga, pārstāj meklēt medus mucā darvas pilienu, mācies būt optimists. Kad tu ielaid savā sirdī citu bailes, padodies panikai un postošām domām – tu nogalini sevi, savu veselību un neveru sistēmu. Kam no tā ir vieglāk? Jā, grūti un sāpīgi, bet priekšā ir daudz kā jauna un nenoskaidrota. Neuzliec sev virsū krustu, iztaisno plecus un uzticies šīs pasaules gudrībai.

Lasi vēl: Šis bērns kliedza diennakti no sāpēm. Iemesls kļuva skaidrs, kad ātrās palīdzības ārsti atvēra ledusskapi

Neuztver mīļotos cilvēkus kā pašsaprotamus

Pašlaik mīļotie cilvēki ir tev līdzās, tevi nesavtīgi atbalsta, rūpējas par tavu labklājību. Bet tā nebūs vienmēr, tāpēc novērtē katru mirkli, kas pavadīts kopā. Tu nevari zināt, cik daudz laika jums ir atvēlēts kopā. Cieni cilvēkus, kuri tevi mīl, piedod viņiem viņu vājības un vainas.

Avots:

flytothesky

COMMENTS

Pievienot komentāru