Šis bērns kliedza diennakti no sāpēm. Iemesls kļuva skaidrs, kad ātrās palīdzības ārsti atvēra ledusskapi

Visi bērni raud. Un, ja lieliem bērniem noskaidrot raudu iemeslu nav pārāk grūti, tad saprast, kāpēc raud jaundzimušais, nav nemaz tik viegli.

Sākumā vecākiem nav vienkārši saprast, kāpēc radu viņu mazais bērns. Bet ikdienā atrodoties ar bērnu kopā, māte sāk atšķirt bērna raudas pēc intonācijas, skaļuma un ilguma.

Pašas spēcīgākās emocijas jebkuram cilvēkam izraisa bads, sāpes un bailes. Tāpēc šajos gadījumos mēs dzirdēsim pašu skaļāko un histēriskāko raudāšanu no jaundzimušo puses.

Jaunā māmiņa Lusinda pamanīja, ka viņas divu nedēļu vecais dēls uzvedas diezgan dīvaini. Bez acīm redzama iemesla bērns sāka raudāt bez apstākas un nekas viņam nevarēja palīdzēt. Tās nebija izsalkuša bērna raudas, iemesls slēpās citur. Kad mazulim parādījās apsārtusi āda, Lusindai radās trauksme.

Nākamajā dienā saprotot, ka raudas nemazinās, bet bērnam kļūst arvien sliktāk, māte izsauca ātro palīdzību. Tikai paskatoties uz mazuli, ārsti to ātri aizveda uz slimnīcu! Pēc spinālās punkcijas pārbaudes, eksperti konstatēja smagu listeriozu meningītu.

Īsi sakot, ziņas bija vairāk nekā negatīvas. Sliktākais bija tas, ka šī infekcija ietekmē smadzenes. Parasti risks saslimt ar listeriozu meningītu rodas tad, kad māte kaut ko nepareizi ēd līdz dzemdībām.

Lasi arī: Šeit uzzināsiet kādus vārdus ir ieteicams dot meitenēm un no kādiem labāk izvairīties

Tomēr šoreiz situācija bija cita…

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru