Kādi augi aizsargās tavu māju no ļaunajiem spēkiem un negatīvā?

Dilles

Dilles, žāvētas, sasmalcinātas, ievietotas auduma maisiņā un piestiprinātas pie priekšējām durvīm, aizsargās namu no visa negatīvā. Tā rezultātā neviens no tiem cilvēkiem, kuri mājokļa īpašniekiem vēl ļaunu, nevarēs šķērsot mājas slieksni.

Piparmētra

Spēcīgs amulets pret ļaunajiem gariem. No tā gatavoja pušķus, kurus novietoja dzīvojamās telpās. Un šis augs piesaista mājās panākumus un bagātību.

Asinszāle

Šī auga sakne aizsargā pret ienaidniekiem. Meitenes, kas vēlējās precēties, savās kabatās nēsāja nelielu asinszāli.

Sīpoli

Sīpoli tika uzskatīta par aizsargu no dažāda veida raganām. Ar sīpolu buljonu iznīcināja negatīvo, kas nāk no skaudības. Sīpols tika sagrieztas uz pusēm un nolikts naktī visu istabu stūros, kas ļāva notīrīt slikto enerģiju. No rīta sīpoli tika izmesti, nepieskaroties tiem ar kailām rokām. Saimnieki nekad neizmeta sīpolu mizu, jo viņi uzskatīja, ka šādā veidā veselība un veiksme atstāj savu ģimeni. Sīpolu mizas noteikti vajadzēja sadedzināt.

Ķiploki

Ķiploku galviņas bieži ir sasietas saišķos un piekārtas virtuvē, telpās un koridorā. Neviens ar ļaunām domām nevarēja brīvi apmeklēt māju, ja šādi pa māju bija izkārti ķiploki.

Nātrene

Šī auga spēcīgās aizsargājošās īpašības izglābs māju no nelabvēļiem un zagļiem. Lai to izdarītu, pagalmā izkaisi nātreņu lapas un kātus.

Magones

Šis augs ir spēcīgs amulets pret neciešiem un ļauniem cilvēkiem  – raganām, vampīriem, burvjiem, nelabvēļiem. Lai šie cilvēki nevarētu šķērsot mājokļa slieksni, zem paklāja tika izbērts neliels daudzums magoņu.

Lasi vēl: Dievs uzdāvināja cilvēkiem šo dabas antibiotiku! Pats spēcīgākais antioksidants, un tas attīrīs tavas artērijas no “slikta” holesterīna!

Arī šis augs bieži tiek stādīts pagalmā, lai ļaunie gari nevarētu pat ieiet dārzā. Tika uzskatīts, ka tik ilgi, kamēr ļaunie gari neuzskaitīja visas magoņu sēklas, kas atrodas katrā ziedā, viņi nevarēja sākt nodarboties ar kādu citu profesiju.

Āboliņš

Augam ir liela vara, kas var aizsargāt personu no dažādām slimībām. Āboliņam bija īpaši spēcīga ietekme uz cilvēkiem ar slimu “dvēseli” (garīgiem traucējumiem). Augs sniedz arī skaistumu, jaunību un ilgmūžību.

Avots:

bigl1fe

Pievienot komentāru