Kādi augi aizsargās tavu māju no ļaunajiem spēkiem un negatīvā?

15 augu saraksts, kas pasargās tavu māju no nelaimes!

Jau no seniem laikiem augus izmanto ne tikai kā piedevu ēdienam un zemes gabala rotu, bet arī kā sava veida aizsargus pret negatīvo spēku ietekmes un visa veida negatīvisma. Dažu augu klātbūtne mājā tev atnesīs labklājību.

Vinca

Vincas mērķis ir aizsargāt dzimtu no lāsta, stiprināt laulības saites, neitralizēs burvestību. Krievijā vinca tika iekļauta to augu obligātajā sarakstā, kurus jaunās meitenes izmantoja vainagiem Ivana Kupala svētku laikā.

Akācija

Tā spēj dot savu pozitīvo enerģiju. Šis augs ir donors. Un liekot to pie galvas, jūs varat iegūt neizsīkstošu jaudīgas enerģijas plūsmu. Senos laikos neauglība gan sievietēm, gan vīriešiem tika ārstēta ar akācijas palīdzību.

Kalina

Visu līgavu un spēcīgas sieviešu draudzības simbols. Pati par sevi kalina – visspēcīgākais palīgs pret raganu spēku negatīvo ietekmi, pasargā no kaitējuma un ļaunas acs.

Papardes

Papardes spējpiepildīt vēlmes. Ir teikts, ka žāvētas un sasmalcinātas papardes gabals jātur kabatā, somiņā vai makā. Tas pasargās no ļaunās acs,  palīdzēs gūt panākumus profesionālajā jomā, uzlabotu veselību.

Apiņi

Svarīgs atribūts, ko izmantoja pirms jauniešu kāzām. Galu galā, apiņi – auglības un bagātības simbols. Pirms došanās uz templi, līgavas māte deva jaunlaulātajiem apiņus, lai viņu ģimenei būtu daudzi veseli bērni, un vienmēr būtu bagātība.

Ozols

Tas dod spēku. Tomēr tā burvīgā ietekme attiecas tikai uz pienācīgiem un godīgiem cilvēkiem. Bet tie, kas izrāda gļēvulību, gluži pretēji, ozols pasliktina situāciju.

Bērzs

Šis koks spēj uzlādēt pozitīvu enerģiju un optimismu. To uzskata par skaistuma, maiguma un sievišķības simbolu. Palīdz vājinātiem un slimiem cilvēkiem. Senos laikos no bērza izgatavoja šūpuli bērniem, lai viņi būtu pasargāti no negatīvā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru