Kādi likteņa līkloči oktobrī gaida katru horoskopa zīmi. Prognozē šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs

Svari

Svariem ieteicams šomēnes atrisināt ieilgušus konfliktus. Oktobris šīs zīmes pārstāvjiem ir piemērots laiks, lai visu negatīvo atstātu pagātnē un dotos tālāk.

Skorpions

Jebkuru pārmaiņu gadījumā Skorpioniem jāatceras, ka nevajadzētu nodot sevi un savus principus. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var uzgavilēt – viņu dzīvē sākas balta josla.

Strēlnieks

Strēlniekam oktobris ir labākais laiks, lai paņemtu pauzi un atpūstos. Vienlaikus garīgās lietas nevajadzētu novirzīt otrajā plānā, jo nākotnē no tā daudz kas ir atkarīgs.

Mežāzis

Šis mēnesis paskries nemanot, ja nesamazināsi apgriezienus. Ir svarīgi kontrolēt personiskos jautājumus un nepalaist garām nozīmīgus dzīves mirkļus. Oktobrī var saasināties materiālās problēmas.

Lasi vēl: 4 zodiaku zīmju pārstāves, kuras mīl auto ekstrēmu. Viņām ātrums ir asinīs!

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem oktobrī būs daudz enerģijas. Šajā zodiaka zīmē dzimušajiem cilvēkiem ieteicams sev neko neatteikt. Starp citu, mēneša vidū gaidāmi patīkami pārsteigumi personīgajā frontē.

Zivis

Oktobris Zivīm būs veiksmīgs materiālajā ziņā, tāpēc nevajadzētu palaist garām savu iespēju. Šajā zodiaka zīmē dzimušajiem nav jābaidās no tā, ka citi cilvēki varētu viņus nesaprast. Zivīm ieteicams atšķirties no pūļa.

Avots:

starhit.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru