Kādi sieviešu vārdi patīk vīriešiem un kāpēc?

Izvēloties meitas vārdu, vecāki reti domā par to, vai tas viņai nākotnē piesaistīs vīriešus. Bet ezoteriķi ir pilnīgi pārliecināti, ka daži vārdi spēcīgākajam dzimumam patīk daudz vairāk nekā citi: tie, kuros dominē mīkstie līdzskaņi un daudzi patskaņi.

Šāda kombinācija padara vārda skanējumu melodisku, maigu un gludu, un zemapziņā vīrieti atslābina, iestatot viņu ērtai komunikācijai. Pētnieki veica daudzas aptaujas un sastādīja vispievilcīgāko sieviešu vārdu sarakstu.

Katrīna

Majestātiskais karaliskais vārds pievērš uzmanību tās nēsātājai. Katrīna ir stalta, skaista, zina savu vērtību un spēj uzturēt interesantu sarunu. Viņa piesaista vīriešus ne tikai ar savu izcilo izskatu, bet arī ar spēju lieliski sevi prezentēt jebkurā sabiedrībā. Vīrietis vienmēr var lepoties ar šādu sievieti.

Liene

Šis vārds mūsu laikos ir nonācis no Senās Grieķijas – Elena. Mītos un pasakās šī vārda īpašnieces dēļ vīrieši pastāvīgi veic varoņdarbus. Elenai jeb latviskoti Lienei piemīt ja ne vienkāršs skaistums, tad neticama pievilcība, sievišķība un seksualitāte. Vīriešiem viņa vienmēr paliek noslēpumaina un burvīga. Liene ir koķeta, brīžiem neparedzama, kas vēl vairāk izraisa vīriešu interesi.

Ksenija

Maigais vārda skanējums noskaņo vīriešus romantiskā noskaņojumā, un patiešām meitenes ar šo vārdu ir sapņainas, sabiedriskas, mīļas. Bet viņas dod priekšroku vīrietim, kurš ir vecāks par viņu, jo viņas cenšas pēc iespējas ātrāk apprecēties un veidot ģimeni. Par labāku sievu nav iespējams sapņot.

Lilija

Šis vārds nav ļoti izplatīts. Tas piesaista vīrieti ar ilgstošo skaņu un asociāciju ar tā paša nosaukuma skaisto ziedu. Pretējā dzimuma pārstāvjiem šķiet, ka Lilija ir sievišķīga skaistule ar patīkamu raksturu, kas būs brīnišķīga sieva un māte. Un tā ir taisnība: šī vārda īpašnieces veiksmīgi apprecas un reti izšķiras.

Jūlija

Maigais vārds atbilst tās īpašnieces mierīgajam raksturam. Jūlija ir pozitīva, laipna un zina, kā ar mīlestību iegūt visu nepieciešamo no vīrieša. Viņa mīl komplimentus un pieņem tos ar pateicību. Jūlija visu, kas saistīts ar attiecībām un ģimeni, uztver ļoti nopietni un darīs visu lai viņas ģimene būtu laimīga.

Lasi vēl: Organisms signalizē: ko nozīmē sarkana dzimumzīme uz ķermeņa

Avots: horoscopes

COMMENTS

Pievienot komentāru