Kāds ir tavs priekšnieks – feins čoms vai īsts mērglis? Visa sāls meklējama viņa horoskopa zīmē!

Nav iekšējā kodola

Zivis ir starp tām zodiaka zīmēm, kurām bosa amats galīgi nevedas. Cilvēkiem, kas dzimuši šajā zodiakazīmē, ir daudz īpašību, kas nelabvēlīgi ietekmē viņu darba dzīvi. Zivis bieži “lidinās” mākoņos un aizmirst par svarīgām lietām. Tās nav spējīgas nodrošināt disciplīnu kolektīvā. Turklāt priekšnieka pienākumos ietilpst arī nolaidīgu darbinieku atbrīvošana. Bet Zivis ir draudzīgi cilvēki, kuriem ir ļoti grūti kādu atlaist.

Dvīņus var nodēvēt par priekšniekiem balamutēm. Viņi daudz runā, bet maz – dara. Šādu vadītāju pluss ir viņu komunikabilitāte, spēja atrast pieeju gandrīz jebkuram cilvēkam. Tāpēc biznesa sanāksmēsviņus noteikti gaida panākumi. Būtisks mīnuss ir viņu bezatbildība. Viņi var vienkārši ņemt uz aizmirst par biznesa tikšanos. Un savu padoto lūgumus Dvīņi bieži vien palaiž gar ausīm.

Lasi vēl: Pēc kādas grūtniecības dzimst bērni – autisti. Ļoti grūta un sarežģīta tēma

Arī Vēži nav paši labākie vadītāji. Vispār ir grūtisatikt uzņēmuma vadītāju, kas būtu dzimis Vēža zīmē. Šiem cilvēkiem trūkst līderībai nepieciešamo īpašību, viņiem ir vieglāk mierīgi strādāt un uzņemties atbildību tikai par savām darbībām, nevis par visu kolektīvu. Turklāt viņi galīgi neuzticas citiem cilvēkiem.Un -kad jāuztic kādam no darbiniekiem svarīgs darbs, Vēzis pastāvīgi kontrolē procesu, veic savus labojumus un galu galā visu pārtaisa pēc sava prāta.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru