Kāds ir tavs priekšnieks – feins čoms vai īsts mērglis? Visa sāls meklējama viņa horoskopa zīmē!

Šajā rakstā tu uzzināsi, kuri zodiaka zīmju pārstāvji ir labākie priekšnieki, un kuri – tādi, kurus pat ienaidniekam nenovēlēsi.

Dzimuši vadītāji

Iedzimtas vadības spējas piemīt Skorpioniem.Šiem cilvēkiem ļoti labi izdodas tikt galā ar priekšnieka pienākumiem. Lai arī dažreiz viņi ir pārāk stingri, šādiem vadītājiem piemīt taisnīgums, atbildība, punktualitāte un pašpārliecinātība. Ja Skorpioni redzēs, ka padotie pret darbu attiecas ar lielu atbildību, viņi visādā ziņā tos iedrošinās un atbalstīs.

Auni ir lieliski priekšnieki. Viņi spēj pakāpties ļoti augstu pa karjeras kāpnēm, strauji uzdienējoties no pašas apakšas. Auns ir mērķtiecīgs, neatlaidīgs un labi pārzina savu darbu. Sievietes Auni ir stingrāki priekšnieki, nekā šajā pašā zodiaka zīmē dzimušie vīrieši. Jebkurā gadījumā uzņēmuma kolektīvam būs patīkami strādāt šāda priekšnieka vadībā.

Viņiem patīk nogrūst savus darbus uz citiem

Ļoti bieži par priekšniekiem “izsitas” Lauvas. Patiešām, šiem cilvēkiem ir daudz vadītājiem nepieciešamuīpašību. Viņi ir brīnišķīgi organizatori, kuri prot pareizi sadalīt pienākumus starp padotajiem unnoteikt svarīgākos darba dienas uzdevumus. Bet Lauvām piemīt viens netikums. Kad viņus piemeklē slinkums, savus darbus ar dokumentiem viņi labprāt “uzgrūž” savam vietniekam.

Ja tavs priekšnieks ir Vērsis, tad zini, ka viņam bieži piemetas laiskuma lēkmes. Tādos brīžos viņi darbā neierodas laikā,uz mājām pošas agrāk, bet dokumentu kaudze uz viņu darbagalda kļūst arvien prāvāka. Priekšnieki Vērši pret padotajiem izturas ar sapratni, nepieciešamības gadījumā mēģina palīdzēt. Bet, neraugoties uz to, šajā zodiaka zīmē dzimušie priekšnieki savas intereses vienmēr izvirzīs par prioritāti. Jāmin, ka dažreiz viņi var bezatbildīgi attiekties uz saviem oficiālajiem pienākumiem.

Neformālie vadītāji

Viens no bēdīgi slavenākajiem karjeristiem ir Mežāzis. Viņi mīl varu un ļoti bieži to iegūst. Bet Mežāzis drīzāk ir “pelēkais kardināls”. Šādi cilvēki pieņem daudz svarīgu lēmumu, kas ir izdevīgi tieši viņiem, bet vienlaikus paliek aizkulisēs. Viņi viegli iegūst vadītāja uzticību, pārliecina viņu par savām izcilajām prāta spējām un uzticību uzņēmumam, bet pēc tam izmanto priekšnieku kā marioneti.

Strēlniekiem patīk, kad viss notiek tieši tā, kā viņi vēlas. Šis noteikums, viņuprāt, ir jāievēro gan ģimenē, gan darbā. Viņi viegli pakļauj savai ietekmei uzņēmuma vadītāju un daudzus kolēģus. Visi darbinieki lūdz Strēlniekam padomu un baidās viņu sadusmot. Kolektīvā šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir dzelzs autoritāte. Viņi netiecas kļūt par priekšniekiem, bet var viegli iegūt šo amatu.

Reti tiecas pēc varas

Labs priekšnieks var iznākt no cilvēka, kurš dzimis Svaru zīmē. Šie cilvēki reti tiecas iegūt varu, bet viņiem allaž izdodas ieņemt visnotaļ labi apmaksātu amatu. Jebkurā gadījumā viņi brīnišķīgi tiek galā ar savu darbu. Svariem piemīt analītiska domāšana, viņi spēj paredzēt situācijas attīstību vairākus soļus uz priekšu. Viņi ir organizēti, gudri un punktuāli.

Arī Jaunavas neraujas satvert vadības grožus. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji/pārstāves vienmēr lielāku uzmanību pievērš ģimenei, nevis karjerai. Bet priekšnieka amats uzliek par pienākumu bieži atrasties darbā pirms svarīgām sanāksmēm un pārbaudēm, ņemt mājās dokumentus, lai ar tiem strādātu brīvdienās. Jaunavas atbildīgi attiecas pret savudarbu, cenšas visu izdarīt perfekti. Šajā zīmē dzimušie patiešām ir vērtīgi darbinieki.

Īpašas vēlmes kļūt par vadītāju nav arī Ūdensvīram. Šie cilvēki patiešām novērtē savu brīvo laiku, kuru viņi labprātāk pavada, tiekoties ar draugiem, dodoties uz koncertiem vai kinoteātri. Bet priekšniekiem nav īpaši daudz brīvā laika. Ūdensvīri ir tie cilvēki, kas nekad neaizkavēsies birojā pēc darba laika beigām. Bet viss mainās, kad darbs kļūst par Ūdensvīru iecienītāko hobiju.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru