Vai celt traci, ja draugs tevi nosauc bijušās partneres vārdā? Tūlīt uzzināsi, kāpēc tā nevajag darīt! Tas ir pat kompliments tev!

Ja viņš tevi nejauši nosauc savas bijušās mīļotās vārdā, tas ir kompliments, nevis nopietna kļūda. Un, lūk, es atklāšu noslēpumu, kāpēc!

Daudzi cilvēki domā, ka šāda situācija ir nepiedodama kļūda un iemesls nopietnam strīdam. Tomēr tā īsti nav taisnība, raksta kāds interneta blogeris.

Atrodoties eiforijas stāvoklī, tu mēdz atcerēties lietas, kas atgādina kaut ko interesantu, aizraujošu un skaistu. Tu vēlies izbaudīt stāvokli, kādu esi pieredzējis iepriekš.

Un izrādās – nav nemaz tik slikti, ka mīļotais tevi nosauca bijušās vārdā, jo tas var nozīmēt, ka viņš ir fiziski un garīgi saistīts ar tevi.

Vai tev tas šķiet neprātīgi?

Bet iedomājies – viņš nesen izbeidzis ilgstošas un aizraujošas attiecības, kas beigās tomēr izjuka. Tas, ka vīrietis tevi nosauca bijušās partneres vārdā, bet mīl tevi, nozīmē, ka viņš kādreizējo sirdsdāmu ir aizmirsis un izjūt pret tevi tikpat spēcīgas emocijas kāsavulaik pret bijušo draudzeni. Īsāk sakot, skaidrojums ir tāds, ka atmiņas vīrieša galvā vēl ir juceklīgas.

Šajā sakarā es paziņoju:

Šim vīrietim ir bijusi sieviete, kas reiz bija nozīmīga viņa dzīvē, kas lika viņam izjust īpašas jūtas. Šīs emocijas un sajūtas bija saistītas ar pašu sievieti un viņas vārdu.

Bet kas jādara, kad tā notiek?

Neignorē šo jautājumu, labāk par to runāt, mēģini saprast notikušo, lai nesabojātu attiecības.

Ir arī citi iemesli, kāpēc reizēm vīrietis (protams, arī sieviete nav izņēmums) var nosaukt savu pašreizējo partneri bijušā vārdā.

Lasi vēl: Jūlijā dzimušo cilvēku rakstura tumšās un gaišās puses. Iepazīsti tās pa īstam! Viņi nav tik pūkaini kā liekas

Paradumi atstāj pēdas, tas viss attiecas uz smadzenēm. Viss, ko tu dari regulāri, laika gaitā var kļūt automātisks. Tātad iepriekšējās attiecībās tavas smadzenes bija pieradušas teikt bijušā partnera vārdu.

Un tas kļuva par ieradumu, kas laika gaitā atkārtojās.Pēc tam, kadizbeidzi savas iepriekšējās attiecības, tavas smadzenes saņēma atgādinājumu, ka tu vairs neesi kopā ar bijušo dzīvesbiedri, bet vienkāršs ieradums izspēlēja ļaunu joku un atgādināja agrākās mīļotās vārdu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru