Kādu vārdu dot meitenei, kas dzimusi 2021. gadā: Skaisti, mūsdienīgi un reti vārdi katrā mēnesī

Jauna ģimenes locekļa piedzimšana vienmēr sniedz lielu prieku visiem tuviniekiem. Gaidot meitiņu, mātes un tēvi sapņo, ka viņu mazā princese būs vesela un skaista, un ka viņas dzīve būs gaiša un laimīga. Vārda izvēle meitenei ir nopietns solis, kuram jāpieiet ļoti pārdomāti.

Vairāki vecāki jau pirms bērna nākšanas pasaulē zina, kā nosauks savas atvases. Tie var būt vectēvu un vecmāmiņu, tuvu vai tālu radinieku un pat iecienītāko aktieru vārdi. Vairāki topošie vecākiļoti nopietni izturas pret vārda izvēli, pārlasa speciālu literatūru vai vēršas pie baznīcas kalendāra. Bet visiem vecākus apvieno tikai viena kopīga iezīme – viņi visi vēlas tikai laimi savam bērnam.

Piedzimšanas brīdī dotais vārds meitenei paliks ar viņu visu mūžu. Tāpēc vecāku galvenais uzdevums ir dot meitai vārdu, kas dzīvē viņu ne tikai rotās, bet arī aizsargās un vadīs. 2021. gads būs Baltā Vērša gads. Astrologi jau tagad prognozē, ka nākamais gads būs daudz labāks nekā šis. Vērša gadā dzimušie bērni būs stipri un veseli. Bet vārds var būt mūsdienīgs un populārs, rets un skaists.

Atlicis tikai izvēlēties mazulītei vārdu, kas kļūs par spēcīgu aizsardzību un spēku. Eksperti uzskata, ka, izvēloties vārdu, jāpievērš uzmanība bērna dzimšanas mēnesim. Jo pastāv tā dēvētie ziemas un vasaras vārdi. Disonanse starp dzimšanas mēnesi vasarā un ziemīgu vārdu var izraisīt rakstura pretrunas un otrādi.

Janvāris – Jūlija, Eiženija, Anastasija, Linda, Marija, Klaudija, Anna, Emīlija, Irēna, Zinaīda, Inese, Tatjana, Agnija, Elīna, Kintija.

Februāris – Luīze, Raimonda, Katrīna, Marija, Anna, Kristīna.

Marts – Valentīna, Marianna, Anna, Olga, Viktorija, Marina, Alīna, Elēna, Aleksandra, Marta, Natālija, Nika, Sabīne, Natālija, Grieta.

Aprīlis – Dace, Sofija, Aleksandra, Svetlana, Džūliana, Taisija, Larisa, Ida, Marija, Anna, Irīna, Nika.

Maijs – Tamāra, Viola, Monika, Elizabete, Aleksandra, Valērija, Nika, Anastasija, Anna, Lilija, Jana, Kerolaina, Ieva, Izabella, Maija, Jūlija.

Jūnijs – Anastasija, Sofija, Diāna, Lidija, Valērija, Kalerija, Melānija, Anna, Ausma.

Jūlijs – Roze, Everita, Inna, Uļjana, Andželīna, Eleonora, Anželika, Emma, ​​Elīna, Olga, Veronika, Valentīna, Zaiga, Alda.

Oktobris – Irēna, Sofija, Irīna, Anna, Marija, Tatjana, Aleksandra, Dora, Vera, Svetlana, Jekaterina, Lāsma, Monika.

Novembris – Elizabete, Aleksandra, Anna, Elīna, Valērija, Marta, Anna, Olga, Dagnija, Ērika.

Decembris – Anna, Tatjana, Aleksandra, Jekaterina, Vera, Andžela, Sofija, Elza, Lidija, Sarmīte, Baiba.

Lasi vēl: Kāpēc nav vēlams dāvināt puķes podiņā, lai arī varētu likties, ka tās ir labākas par grieztajiem ziediem

Protams, vecāki paši izvēlēsies savas mazās princeses vārdu, novēlot viņai veselību un laimi. Bet nedariet to steigā, uz ātru roku.

Un nevajag atklāt nevienambērna vārdu pirms viņa dzimšanas.Pat tuviniekiem, lai nenodarītu pāri vēl nedzimušajai mazulītei.

Avots:

my-rasskazhem

COMMENTS

Pievienot komentāru