Kāpēc kategoriski aizliegts valkāt miruša radinieka lietas un apavus? Iemesls ir dziļāks

Ko darīt ar miruša radinieka lietām? Droši vien šis jautājums uztrauc daudzus, kolīdz sāpes par aizgājēju ir kaut nedaudz pierimušas.

Kā pareizi izlietot garderobi, kas paliek pēc aizgājēja? Vai var nēsāt mirušā apavus, un vai glabāt viņa rotas?

Mirušo apģērbs

Ekstrasensi iesaka sadedzināt mirušā radinieka lietas. Pēc viņu domām, šāds apģērbs nenes prieku un laimi, kuru aizgājējs vēlas aiz sevis atstāt.

Lasi arī: Šeit uzzināsiet kādus vārdus ir ieteicams dot meitenēm un no kādiem labāk izvairīties

Bet to, kurš izlemj nēsāt nelaiķa drēbes, var sagaidīt nopietnas nepatikšanas: sākot ar ģimenes strīdiem, beidzot ar problēmām darbā un attiecībās ar draugiem, kolēģiem.

Tāpēc nevajag nēsāt aizgājēja apģērbu, pat ja tev šīs lietas ārkārtīgi patīk.

Vai var nēsāt aizgājēja rotas

Bet kā ir ar ģimenes dārglietām? Tās taču tiek nodotas no paaudzes paaudzē, pēc kāda nāves tās nonāk pie dzīvā radinieka.

Lai rotaslietas jaunajam saimniekam nestu laimi, tās nepieciešamas “attīrīt”. Tajā tev palīdzēs svētītais vai tīrs ūdens, kā arī speciālas lūgšanas.

Pēc apstrādes ar ūdeni un lūgšanām, dārglietas ne tikai nenodarīs tev nekādu ļaunumu, bet arī sargās no jebkādām neveiksmēm, un piesaistīs prieku un panākumus.

Mirušā apavi

Ko darīt ar aizgājēja apaviem? Piemēram, ebreju kultūrā apavi ir ļoti svarīgi, un nēsāt tos pēc aizgājēja ir kategoriski aizliegts.

Ir vairāki iemesli, kas izskaidro šo aizliegumu.

1.iemesls:

Daži cilvēki saka, ka tas saistīts ar talmudā ietverto vēsti, kurā minēts, ka, ja sapnī mirušais cilvēks apciemo, lai paņemtu kādu lietu no garderobes, tā ir laba zīme, ja vien šī lieta nav apavi.

Bet, tā kā sapņiir mūsu domu rezultāts, pamostoties cilvēku turpina vajāt bailes, ka nēsāt nelaiķa apavus nav pārāk labi.

Daudzi uzskata, ka sapņi ir realitātes atspoguļojums, un tas nozīmē, ka nēsāt mirušā radinieka apavus ir slikta zīme.

Lasi vēl: Darot sliktu cilvēkam tu atpakaļ saņemsi divtik! Padomā pirms dari

  1. iemesls:

Vēl viens iemesls, lai atteiktos nēsāt mirušā radinieka apavus ir tas, ka dabīgā āda ir daudzu infekcijas slimību pārnēsātājs.

Tāpēc, ja cilvēks nomirs nevis no kādas šausmīgas vīrusu slimības, bet gan, piemēram, gājis bojā nelaimes gadījumā, aizliegums nēsāt viņa apavus ir atceļams.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru