Kāpēc mājās ir daudz zirnekļu? Šeit ir arī neliels maģijas piesitiens

Noteikti visi vismaz reizi savā dzīvoklī ir sastapušies ar zirnekļiem. Viņi ir diezgan nekaitīgi radījumi, viņi neko nevar darīt, lai kaitētu cilvēkiem.

Tiesa, tie izraisa bailes vai riebumu, un tāpēc es vēlos pēc iespējas ātrāk no tiem atbrīvoties. Tomēr ir zīme: ja jūs nogalināt zirnekli, jūs varat gaidīt nepatikšanas. Lai pēc iespējas mazāk tiktos ar šiem “kaimiņiem”, ir jāzina viņu parādīšanās cēloņi.

Kāpēc parādās mājās zirnekļi?

Slinks saimnieks

Māja, kas netiek bieži tīrīta, ir īsts zirnekļu sapnis. Viņiem patīk aust zirnekļu tīklus stūros, kur ir daudz putekļu vai daudz gružu. Tas var būt gan uz balkona zem palodzes, gan aiz radiatoriem. Zirnekļu iecienītākās vietas ietver vietu ap caurulēm vannas istabā vai virtuvē. Tieši šīs vietas vajadzētu pēc iespējas rūpīgāk noslaucīt.

Saimnieka apģērbs

Zirnekļi iekļūst dzīvoklī pa atvērtiem logiem vai uz īpašnieku drēbēm – atgriežoties no meža, rūpīgi pārbaudiet drēbes ne tikai no ērcēm. Starp citu, ja jūs esat cienītājs staigāt pa sēnēm un ogām, zirnekli ir viegli paņemt līdzi savā groziņā.

Augsts mitrums

Posmkājus var atrast mājās ar augstu mitruma līmeni. Galvenais iemesls ir slikta ventilācija vai mitrs pagrabs. Ja telpā ir maz saules gaismas, tad zirnekļi ar prieku apmetīsies tumšos stūros.

Kukaiņi

Zirnekļus piesaista mušas, odi un tarakāni. Ja dzīvoklī tiek atrastas šādas dzīvas radības, tad ir nepieciešams pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no tām, lai neparādītos arī tiem klāt zirnekļi.

Pārvākšanās

Zirnekļi dzīvoklī var parādīties pēc pārcelšanās no vecās dzīvesvietas. Tāpēc ir jāpārbauda mēbeļu kastes un pārējās mantas.

Rudens

Kad temperatūra ārā sāk pazemināties, zirnekļi mēdz salīst siltās telpās. Tāpēc vislabāk ir aizlīmēt logu un durvju rāmjus. Uz logiem jāuzstāda blīvs siets, lai tie nevarētu iekļūt iekšā.

Vai zirnekļa kodumi ir bīstami?

Patiesībā gandrīz visi zirnekļi ir indīgi. Tomēr struktūras trausluma un mazo ilkņu dēļ cilvēki to kodumu nejūt. Notiek ne iekaisums, ne saindēšanās. Bet jūs varat apstrādāt iespējamā koduma vietu ar spirtu vai ūdeņraža peroksīdu.

Tautas ticējumi par zirnekļiem

Ja zirneklis rāpo augšup, tad drīz būs liels finansiāls bonuss. Ja tas iet uz leju, tas norāda uz neveiksmi. Skrien pa grīdu – sola pārmaiņas dzīvē.

Ja vakarā redzat zirnekli, tad jums jāievēlās vēlēšanās  un jāatbrīvo tas dabā. Ja no rīta – gaidāmas sliktas ziņas.

Ja zirnekli redzat saulrietā, tad būs gaidāms kāds ļoti priecīgs notikums.

Lasi vēl: Ja gurķi burkā ir duļķaini vai piepūtušies, nesteidzieties tos izmest. Es jums pastāstīšu, ko jūs varat darīt ar viņiem

Naktī pamanīt zirnekli – nepatikšanas būs tuvākajā laikā.

Ja zirneklis ir uztaisījis tīklu tieši virs jūsu galvas automašīnā, tad jūs esat sargeņģeļa aizsardzībā.

Avots:

wday.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru