Kas ir tavs lielākais ienaidnieks saskaņā ar zodiaka zīmi? Turies no viņa pa gabalu!

Astrologi, kas strādā pie zodiaka zīmju savietojamības, ir noskaidrojuši, kurš ir katras horoskopa zīmes pārstāvju lielākais ienaidnieks.

Emocionālie antipodi vai pilnīgie pretstati necieš viens otru, un kad vien ir iespēja tiecas ieriebt viens otram.

Mums visapkārt ir skaudīgi, ļauni, augstprātīgi cilvēki. Dažreiz tie ir paziņas, citkārt – kolēģi vai pat draugi un tuvinieki. Vai esi kādreiz aizdomājies par to, kura zodiaka zīme ir tavs sīvākais ienaidnieks?

Astrologi ir identificējuši likumsakarību, pēc kuras uzreiz ir skaidrs, no kuras zodiaka zīmes tev jāturas pa gabalu un pat nav jāuzsāk saruna, ja tas ir iespējams.

Auns

Šīs zīmes pārstāvji vienkārši ienīst garlaicīgus cilvēkus. Auns saskaņā ar horoskopu ir pilns enerģijas undzīvesprieka. Šī zodiaka zīme nevar izveidot saskarsmi ar gausiem, pasīviem un slinkiem cilvēkiem. Tādēļ Auns pastāvīgi konfliktē ar Dvīņiem. Viņu naidīguma pamatāir Dvīņu nosliece uz depresiju.

Vērsis

Vērsis ir ļoti nopietns, bez kompromisa un atbildīgs cilvēks, kurš pārsteidzošā kārtā, nespēj paciest sev līdzīgus cilvēkus. Vērsim patīk atsaucība, labestība un spēja atbalstīt citus. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji neieredz Mežāzi. Tas ir tāpēc, ka Mežāžiem pirmajā vietā ir nauda, bet viņu alkatība un mantkārība aizēno prātu, liekot “iet pāri līķiem”.

Dvīņi

Dvīņi ir dzīvespriecīgi un rosīgi, bet dažkārt nervozi cilvēki, tāpēc var viegli nonākt nomāktā stāvoklī. Šīs zīmes pārstāvji cenšas izvairīties no grūtsirdīgiem cilvēkiem. Tipiskiem Dvīņiem ir ļoti grūti sadzīvot ar garlaicīgajām un reizēm pat drūmajām Zivīm.

Vēzis

Vēzi ir ārkārtīgi nesatricināmi un dažreiz atsvešināti cilvēki. Viņiem patīk mierīga laika pavadīšana un monotons dzīves ritms. Viņi nesteidzas. Viņu ienaidnieks numur viens ir paštaisnais un dinamiskais Skorpions. Vēžiem nepatīk pārāk aktīvas personības.

Lauva

Lauvas ir ļoti pašpārliecinātības. Šajā zodiaka zīmē dzimuši ir brīvību mīloši, drosmīgi un vīrišķīgi, bet nespēj paciest cilvēkus, kam ir tādas pašas rakstura iezīmes kā viņiem. Lauvu galvenais ienaidnieks ir Jaunava, tāda pati pašpārliecināta un augstprātīga. Bet Lauva uzskata, ka ir tikai viens karalis, un tas ir viņš.

Jaunava

Jaunavām patīk, lai viss vienmēr būtu savā vietā. Tas attiecas uz visu. Visvairāk šīs zodiaka zīmes baidās no haosa – gan lietās, gan domās. Šī Zodiaka zīme cenšas izvairīties no jebkādas nekārtības, lai nenonāktu uz nervu sabrukuma, depresijas vai pat garīgu traucējumu robežas. Tāpēc Jaunava visvairāk ienīst Ūdensvīru, kurš visur sēj nekārtību un jucekli.

Svari

Svari izstaro rāmumu un harmoniju. Viņi ir labsirdīgi un mierīgi cilvēki. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji necieš tos, kas mēģina viņiem pavēlēt. Un visvairāk viņi neieredz, ja uz viņiem kliedz. Tāpēc Svari nav draudzīgās attiecībās ar Aunu. Auns ir ļoti valdonīgs un impulsīvs, kurš ar savu uzstājību atgādina tanku, bet Svari to nespēj izturēt.

Skorpions

Sākumā šī zodiaka zīme šķiet ļoti klusa un mierīga. Bet patiesībā tās pārstāvji ir nežēlīgi, atriebīgi un nodevīgi cilvēki. Skorpioni ienīst sapņotājus Ūdensvīrus.Viņiem tie šķiet ir ērmoti, garlaicīgi un galīgi ne no šīs pasaules. Skorpions nekad nesāks draudzēties ar Ūdensvīru, un punkts.

Strēlnieks

Strēlnieks ir pārliecības, enerģijas un spara pilns. Šie cilvēki ir veiksmīgāko personu saraksta augšgalā. Strēlnieki ir nekaitīgi ienaidnieki. Viņi ilgi nespēj dusmoties uz tiem, kas viņus aizvaino. Personīgajā dzīvē Strēlniekam situācija ir lieliska, un darbā viņus pavada veiksme. Kopumā Strēlnieks zodiaka loka vidū ir diezgan cienījama persona, un viņiem kā tādiem nav ienaidnieku.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru