Kas sagaida pasauli 2021.gadā. Ar neiepriecinošām prognozēm klajā nākuši “Ekstrasensu cīņu” dalībnieki

Svetlanas Proskurjakovas prognoze

Pēc astroloģes paustā, šogad pasaulē sāksies jauns laikmets. Proskurjakova paskaidroja, ka aizejošais gads bija grūts Jupitera un Saturna ietekmes dēļ, bet gaidāmie jauninājumi skars nevis indivīdus, bet gan dzīves normas kopumā.

Proskurjakova neparedz masveida histērijas turpināšanos šajā gadā, taču pieļauj vietēja mēroga militārus konfliktus.

Prognozētāja arī norāda, ka teroristu uzbrukumu un migrācijas dēļ ir iespējama krīze ASV un Eiropā, bet saspringtā situācija Kalnu Karabahā, pēc viņas paustā, ilgšot vismaz desmit gadu.

Noslēgumā astroloģe minēja, ka 2021. gads paies Vērša, Saturna un skaitļa “5” zīmē. Jaunais gads, pēc viņas paustā, būs labvēlīgs strādīgiem ļaudīm ar radošu domāšanu.

Aleksandra Ļitvinova prognoze

Aleksandra prognozes vienmēr ir izcēlušās ar savu pareizību – iepriekš viņš precīzi paredzēja problēmas, kas pasauli piemeklēja pagājušajā gadā.

Lasi vēl: Jaunietei patika viņas unikālais vārds. Bet viņas pasaule sabruka, uzzinot kā tas pareizi izrunājams

Ļitvinovs uzskata, ka nākamais periods būs laiks, lai sakārtotu lietas, fiziski un garīgi dziedinātos, rūpīgi un metodiski strādātu un atjaunotu zaudētās vērtības.

Pēc ekstrasensa domām, koronavīruss veicina cilvēku nošķiršanos vienam no otra,bet šim procesam ir savs ilgums.

2021.gada 5. februārī sāksies pirmais posms pēc pašreizējā haosa, ievērojami samazināsies inficēšanās gadījumu skaits un sabiedrības veselība pamazām uzlabosies, prognozē Ļitvinovs.

Ekstrasenss iesaka šogad izvairīties no bezdarbības, jo jaunais cikls paredz smagu strādāšanu. Šis gads, pēc viņa prognozes, būs labvēlīgs gan radošam, gan rutīnas darbam.

Avots: zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru