Kas tu esi – kompānijas dvēsele vai garlaicīgs nūģis. Satriecoši aizraujošs horoskops!

4.vieta: Skorpions

Skorpioni ir kaitinoši visziņi, kuriem patīk par kaut ko strīdēties ar nepazīstamiem cilvēkiem. Sākumā viņi izraisa tikai negatīvu reakciju, bet pēc zināma laika iekļaujas kompānijā un pārstāj visgudri pļāpāt. Vienīgā problēma ir nestrīdēties ar visiem vienlaikus. Saskarsmē ar Skorpioniem vajadzīga liela pacietība, ar kādu visi nav apveltīti, tāpēc šai zodiaka zīmei atvēlēta godpilnā ceturtā vieta.

3.vieta: Zivis

Zivis ir jauki un gudri cilvēki ar augstu radošuma potenciālu. Bet šīs zīmes pārstāvjus var uzskatīt par garlaicīgiem – viņiem pienākas bronza, jo viņi ir neticami kautrīgi. Lai ar Zivīm nebūtu garlaicīgi, tev jābūt viņu labākajam draugam. Pretējā gadījumā Zivis vienkārši klusēs un nespēs izdomāt, kā sākt dialogu.

2.vieta: Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk sarunāties tikai par viņupašu iecienītākajām tēmām. Ja citi nepiekritīs viņu viedoklim, šīs zīmes pārstāvjiizjutīs diskomfortu. Tas “aplipinās” pārējos, kā dēļ beigās visiem kļūs garlaicīgi un neveikli. Ūdensvīriem ir vajadzīga saistoša sarunu tēma, lai pilnībā atklātu sevi, taču ne tuvu ne visi var visu vakaru runāt par vienu jautājumu. Dažreiz Ūdensvīru var glābt viņu spēcīgā erudīcija un pārsteidzošās zināšanas.

Lasi vēl: Meitene apmulsa pieņemšanā pie vīrieša – ginekologa, un lūk, kā viņš nolēma izkliedēt saspringto gaisotni

1.vieta: Mežāzis

Zelta medaļa reitingā pienākas Mežāzim. Viņu garlaicīgumam un skumīgumam dažreiz nav robežu. Šie cilvēki zina, kā uzturēt sarunu, bet viņu entuziasms ļoti ātri pazūd. Svētkos vai viesībās Mežāži parasti sēž un klusē, periodiski uzsmaidot tiem, kas uz viņiem paskatās. Pats interesantākais ir tas, ka Mežāžiem vienmēr ir ko pastāstīt – viņi vienkārši nevēlas to darīt.

Diezgan bieži cilvēki kļūst garlaicīgi un bēdīgi, jo zaudē dzīves garšu. Mīli sevi un savu dzīvi, lai ne tikai iepriecinātu citus, bet arī mainītu savu pašnovērtējumu uz labo pusi!

Avots:

gurutest

Pievienot komentāru